Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 3. februāris – Aīda, Ida, Vida

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums dzimšanas brīdī, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Aīda, Ida, Vida. Noskaidrosim šo vārdu likteņa skaitļus un to nozīmi.

Aīda

Aīda ir garā stipra, uzņēmīga un ar praktisku domāšanu apveltīta būtne, kas prot ne tikai vadīt un kārtot visgrūtākos jautājumus, bet arī atpūsties un svinēt dzīvi. Viņa labi orientējas cilvēkos un situācijās, ir strādīga, neatlaidīga un mērķtiecīga. Apveltīta ar kaut kādu neizskaidrojamu personības spēku, atstāj milzu iespaidu uz apkārtējiem. Daži no viņas pat baidās. Aīda visā tiecas uz pilnību, cenšoties sasniegt dzīves augstākās virsotnes.

Aīdai likteņa (vārda) skaitlis ir 8

Jūsu misija- izveidot sevi pašu.
Jūsu uzdevums- sasniegt izvirzītos mērķus un gūt sekmes, izmantojot savas prasmes biznesā un vadīšanā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā pratīsiet izteikt pati sevi, parādīt savu spēku un vērību. Pat, ja esat valdonīga un asa, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta materiālā veiksme. Sasniedziet to, esot pārliecināta līdere, par kādu arī esat dzimusi.

Ida

Ida ir enerģiska, ar analītisku prātu apveltīta, gudra būtne, kas nebaidās no dzīves sarežģījumiem, kuru viņai patiešām dzīvē netrūkst. Viņa vienmēr atrodas sevis meklējumos, mēdz iegrimt grūtsirdībā un neticībā saviem spēkiem, taču sirds dziļumos zina, ka ir stipra. Ida labi saprotas ar cilvēkiem, ir izpalīdzīga un līdzjūtīga. Necieš nekārtību, paviršību un melus.

Idai likteņa (vārda) skaitlis ir 7

Jūsu misija ir analizēt un atrast būtību
Jūsu uzdevums- dziļi rakt un pārdomāt visu, ar ko sastopaties, liekot lietā savu pētnieka talantu un centienus pēc pilnības un iekšējās gudrības.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kur pratīsiet izmantot savu vērību, būt saprotošs un domīgs. Pat, ja esat ciniķis vai skeptiķis, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimis, lai mācītu pasauli. Mācieties pats un māciet savas gudrības citiem.

Vida

Vida ir pašapzinīga, pašpietiekama un ar apskaužamu drosmi apveltīta būtne, kas tic tikai pati sev un saviem spēkiem. Viņa ir enerģiska, bezbailīga un neatlaidīga. Tiecas sasniegt savu mērķus par katru cenu. Mēdz būt arī kašķīga un nejauka, sevišķi gadījumos, kad viņas partneris ir enerģētiski vājāks. Lai gan ir draudzīga, viņai patīk dominēt un komandēt. Labprāt izrāda savu pārākumu. Ir apveltīta ar labu ntuīciju.

Vidai likteņa (vārda) skaitlis ir 1

Jūsu misija ir garīgi augt un kļūt par līderi.
Jūsu uzdevums- būt neatkarīgam un drosmīgam, uzņemties iniciatīvu, saglabāt savdabību, novatorismu un būt atbildīgam- attīstot pašapziņu, gribu un izlēmību.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā var iemācīties patstāvīgu izlēmību, darbību un individuālu pieeju . Jaunas idejas, jaunas lietas un unikāla aktivitāte paver jums milzīgas iespējas virzīties pretī savam liktenim. Pat, ja pārāk neuzticaties citiem vai paliekat ēnā, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai būtu līderi. Esiet tāds un māciet citiem būt tādiem.