Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Tava vārda skaidrojums un ietekme uz likteni. 27. janvāris – Ilze, Ildze, Izolde

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums dzimšanas brīdī, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Ilze, Ildze, Izolde. Noskaidrosim šo vārdu likteņa skaitļus un to nozīmi.

Ilze

Ilze ir maiga, sievišķīga būtne ar izteiktu tieksmi pēc harmonijas un skaistuma. Tajā pat laikā viņa ir praktiska un saimnieciska, taču reizēm neizlēmīga un par sevi nepārliecināta. Mēdz būt arī kašķīga un sīkumaina. Tomēr lielākoties Ilze ir draudzīga, miermīlīga un līdzsvarota. Prot saglabāt mieru pat kritiskās situācijās un cenšas necelt vētru ūdens glāzē. Viņa ir lielisks draugs un kompanjons. Neskatoties uz to, ka Ilze ir diezgan izteikta egoiste, uz viņu var paļauties, viņai var uzticēties un droši var lūgt arī padomu. Ilze ir izpalīdzīga, dāsna un nekad saviem draugiem neatsaka.

Ilzei likteņa (vārda) skaitlis ir 2

Jūsu misija ir radīt harmoniju.
Jūsu uzdevums- meklēt līdzsvaru, tiekties pēc sadarbības un būt pacietīgam komandas spēlētājam, attīstot pleca sajūtu.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā varat iemācīties labestību un emocionālu uztveri, vienlaikus pielāgojoties un pārliecinoties, ka esat uz pareizā ceļa. Pat, ja esat pasīvs vai neizlēmīgs, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts radīt mieru un sēt miera sēklu citos.

Ildze

Kaut gan ārēji Ildze sķiet aktīva, rosīga un dažkārt pat nenopietna, iekšēji viņa ir ļoti savākta, mierīga un līdzsvarota. Vienkārši pirms kaut kam ticēt vai uzticēties, Ildzei vienatnē ar sevi viss jāsaprot un jāizanalizē. Viņa nekad nestrebj karstu un neskrien ar pieri sienā. Cilvēkos augstu vērtē gudrību un godīgumu. Nebaidās teikt taisnību acīs un nemelo. Ir pašpietiekama un praktiski nesatricināma.

Ildzei likteņa (vārda) skaitlis ir 7

Jūsu misija ir analizēt un atrast būtību
Jūsu uzdevums- dziļi rakt un pārdomāt visu, ar ko sastopaties, liekot lietā savu pētnieka talantu un centienus pēc pilnības un iekšējās gudrības.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kur pratīsiet izmantot savu vērību, būt saprotošs un domīgs. Pat, ja esat ciniķis vai skeptiķis, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimis, lai mācītu pasauli. Mācieties pats un māciet savas gudrības citiem.

Izolde

Izolde ir principiāla, azartiska un zinātkāra. Tāds nemiera gariņš kas apveltīts ar daudziem talantiem, taču ne vienmēr tos pareizi izmanto, padodoties dzīves vilinājumiem. Bieži vien ir neapmierin'ta vai šausta sevi bez redzama iemesla. Ir principiāla un ar noslieci uz konservatīvismu. Tic ideāliem, tiecas pēc komforta un skaistas dzīves, taču mēdz tos jaukt ar dzīves baudām.

Izoldei likteņa (vārda) skaitlis ir 5

Jūsu misija ir pielāgoties, mainīties un garīgi augt.
Jūsu uzdevums- izmantot brīvību un sekot visur savai zinātkārei, lai kur tā jūs aizvestu, izmantojot visas savas iespējas un pievilcību, turklāt vienmēr esot kustībā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izmantot savu radošumu un saglabāt gara brīvību. Pat, ja esat nemierīgi vai neapmierināti, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta brīvība un atbrīvošana. Dodieties uz priekšu un sagaidiet pārmaiņas.