Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 13. maijs – Irēna, Irīna, Ira, Iraīda

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums piedzimstot, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Irēna, Irīna, Ira, Iraīda. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Irēna

Irēna ir ļoti spēcīga sieviete: ārēji notūrīga un līdzsvarota, savukārt iekšēji- ārkārtīgi dinamiska un enerģijas pārpilna. Viņai piemīt smalka diplomātija, kuru viņa arī izmanto brīžos, kad tas nepeiciešams. Prot turēt sevi rokās un izkļūt no vissarežģītākajām dzīves situācijām. Noteiktos apstākļos var kļūt agresīva. Ātri pielāgojas situācijām. Vienlaikus objektīva un subjektīva. Labprāt velta savus spēkus kādai lietai, kuru uzskata par savas uzmanības vērtu.

Irēnai likteņa (vārda) skaitlis ir 5

Jūsu īpašā misija ir pielāgoties, mainīties un garīgi augt.
Jūsu uzdevums- izmantot brīvību un sekot visur savai zinātkārei, lai kur tā jūs aizvestu, izmantojot visas savas iespējas un pievilcību, turklāt vienmēr esot kustībā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izmantot savu radošumu un saglabāt gara brīvību. Pat, ja esat nemierīgs vai neapmierināts, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta brīvība un atbrīvošana. Dodieties uz priekšu un sagaidiet pārmaiņas.

Irīna

Irīna ir iekšēji līdzsvarota, dzīvespriecīga, darbīga un mērķtiecīga. Viņa ir samērā stingra savos uzskatos un pietiekami neatkarīga, tāpēc grūti pakļaujas citu ietekmei. Tomēr Irīna prot sadzīvot ar pakārtējiem, ir samērā komunikabla un var darboties komandā. Viņai piemīt analītisks prāts, spēja saredzēt lietas būtību un vēlme darboties. Visbiežāk Irīna skaidri zina, ko vēlas no dzīves un kā tas panākams. Noteikti viņa neaprobežosies ar mājsaimnieces statusu.

Irīnai likteņa (vārda) skaitlis ir 2

Jūsu īpašā misija ir radīt harmoniju.
Jūsu uzdevums- meklēt līdzsvaru, tiekties pēc sadarbības un būt pacietīgam komandas spēlētājam, attīstot pleca sajūtu.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā varat iemācīties labestību un emocionālu uztveri, vienlaikus pielāgojoties un pārliecinoties, ka esat uz pareizā ceļa. Pat, ja esat pasīvs vai neizlēmīgs, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts radīt mieru un sēt miera sēklu citos.

Ira

Ira ir maiga, atklāta, sabiedriska, jautra un sievišķīga būtne. Ļoti emocionāla un samērā taisnprātīga. Apveltīta ar labu humora izjūtu, analītisku prātu un drosmi. Lietas labad spējīga arī uz risku un dedzīgi cīnās par to, kas viņai šķiet pareizi un labi. Lēmumus pieņem ātri un bieži vien to dara, pamatojoties tikai uz savu intuīciju. Nemēdz neko analizēt pārāk dziļi un pamatīgi. Vērtējumos pieturas pie sava viedokļa un redzējuma. Nav ļaunataminīga, taču uz apvainojumiem reaģē asi un nekavējoties.

Irai likteņa (vārda) skaitlis ir 3

Jūsu īpašā misija ir uzlādēt ar enerģiju un iedvesmot.
Jūsu uzdevums- iedvesmot citus ar savu optimismu un entuziasmu, izmantojot radošo dzirksti un izplatot ap sevi prieku.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt savas emocijas caur vārdu, būt asprātīgs un bezrūpīgs. Pat, ja esat kritisks vai grūtsirdīgs, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts pašizteikties. Esiet drosmīgs, pozitīvs un nebaidieties teikt, ko domājat.

Iraīda

Iraīda nav pārāk sabiedriska, taču labsirdīga, miermīlīga un romantiski noskaņota būtne, kas augstu vērtē ģimeni un alkst pēc skaistuma un dzīves harmonijas. Viņa ir akurāta, kārtīga, rūpīga un izpildīga. Pret citiem prasīga, taču nebūt ne egoistiska. Iecerēto cenšas sasniegt par katru cenu, ir mērķtiecīga un nebaidās no grūtībām. Patiesībā nekādi šķēršļi nevar apturēt Iraīdu ceļā uz izaugsmi un sasniegumiem. Dažreiz var būt kaprīza un nepiekāpīga.

Iraīdai likteņa (vārda) skaitlis ir 6

Jūsu īpašā misija ir kalpošana.
Jūsu uzdevums- atbalstīt ģimeni un mīlēt savus tuviniekus, pastāvīgi trenējot savu mīlestību skaistumā pret sabiedrību, lai radītu apkārtējās dzīves harmoniju.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt augstsirdību un radīt komfortu citiem. Pat, ja esat atkarīgs no citiem vai jums ir nosliece mocīt sevi, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai rūpētos un būtu dzīves rota. Uzturiet savu mīlas liesmu vienmērīgu.
Jums paredzēts būt iedvesmojošam līderim. Atbilstiet dzīves garīgajām prasībām un esiet līderis, kam arī esat dzimis.