Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 23. marts – Mirdza, Žanete, Žanna

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums piedzimstot, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Mirdza, Žanete, Žanna. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Mirdza

Mirdza ir samērā zinātkāra būtne. Kaut arī ārēji viņa šķiet mierīga un pakļāvīga, šis iespaids ir mānīgs. Lēnprātīga Mirdza liekas tikai pirmajā brīdī. Patiesībā viņa ir enerģiska, kaislīga un nepacietīga. Arī viltīga. Ceļā uz mērķi necieš ilgu un ķēpīgu darbošanos. Dzīvo pēc principa: "gribu visu un uzreiz!" Mirdza ir materiāliste, kas netic brīnumiem, sapņiem un fantāzijām. Patīk vīriešiem, taču pati tos augstu nevērtē un var mainīt kā zeķes vai vienlaicīgi satikties ar diviem.

Mirdzai likteņa (vārda) skaitlis ir 3

Jūsu misija ir uzlādēt ar enerģiju un iedvesmot.
Jūsu uzdevums- iedvesmot citus ar savu optimismu un entuziasmu, izmantojot radošo dzirksti un izplatot ap sevi prieku.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt savas emocijas caur vārdu, būt asprātīgs un bezrūpīgs. Pat, ja esat kritisks vai grūtsirdīgs, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts pašizteikties. Esiet drosmīgs, pozitīvs un nebaidieties teikt, ko domājat.

Žanete

Žanetei ir sarežģīts raksturs. Viņa ir izlēmīga, karstasinīga, daiļrunīga un reizē nosvērta. Ļoti patstāvīga, strādīga un taktiska. Labi tiek galā ar dažādām konfliktsituācijām, ir laba diplomāte un nelabojama estēte. Prot iedvesmot un pārliecināt, kaut gan mēdz krist galējībās. Pārlieku skrupuloza, taču drosmīga un neatkarīga. Žanetei piemīt laba humora izjūta, viņa ir godīga un zinātkāra.

Žanetei likteņa (vārda) skaitlis ir 11

Jūsu īpašā misija- iedvesmot un virzīt augšup.
Jūsu uzdevums- dzīvot pienācīgu dzīvi, pieņemt savu likteni, saprotot, ka jūsu radošie un intuitīvie talanti domāti cilvēces labumam. Jūsu uzdevums ir reformēt, attīstīt un transformēt citu dzīves.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kurā iemācīsieties pielietot savu pedaoga talantu un cienīgi uztvert problēmas, pat ja tas nav vienkārši. Atrodoties uzmanības centrā, jūs saņemat iespēju piepildīt savu likteni.
Pat ja esat nepacietīga, kritiska un saspringta, jūs tik un tā piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts būt iedvesmojošam līderim. Atbilstiet dzīves garīgajām prasībām un esiet līderis, kam arī esat dzimusi.

Žanna

Žannai raksturīgs augsts pašvērtējums. Viņa ir kaislīga, dedzīga, kareivīga, pretencioza un autoritāra. Spēj ilgstoši koncentrēties un nenogurstoši strādāt. Necieš iebildumus un pretī runāšanu. Labsirdību Žanna uztver kā vājuma pazīmi un cilvēkus izmanto saviem mērķiem. Izlēmīga, mērķtiecīga un ar ātru reakciju apveltīta. viņa darbojas, neņemot vērā apkārtējo intereses. Attiecībās un ģimenē valdonīga un vēlas, lai viss notiek tikai un vienīgi pēc viņas prāta. Strīdēties ar Žannu ir bezjēdzīgi, viņa tik un tā ņems virsroku.

Žannai likteņa (vārda) skaitlis ir 22

Jūsu misija ir iedzīvināt sapņus, realizēt plānus un projektus, kas nes labumu cilvēcei.
Jūsu uzdevums- ieviest plānus dzīvē, strādājot praktiskajā materiālās pasaules sfērā un pamatojoties uz garīguma principiem.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izpaust savu darbīgumu un kompetenci, stāvot stingri uz zemes un paliekot uzticams savai dabai, kas liek nekad nepadoties.
Pat, ja esat spītīgs un nespējat samierināties ar citu kļūdām, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts kļūt par varenu meistaru, paužot garīguma likumus materiālajā pasaulē.