Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 23. maijs – Leontīne, Lonija, Leokādija, Ligija

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums piedzimstot, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Leontīne, Lonija, Leokādija, Ligija. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Leontīne

Leontīne ir sevī noslēgta, praktiska, labi organizēta un pacietīga. Viņa stingri stāv uz zemes un nemīl lieki fantazēt. Sāpīgi pārdzīvo neveiksmes un neizdošanās. Neaizmirst pāridarījumus un nodevību, kā arī nepakļaujas citu ietekmei, taču ir labsirdīga, līdzjūtīga un līdzcietīga. Ārkārtīgi mīl savus tuviniekus, ģimeni un draugus. Apveltīta ar lielu darba mīlestību, aktīva un kārtību mīloša. Objektīva, bet ne vienmēr pārliecināta par sevi, kā rezultātā reizēm izprovocē konfliktsituācijas. Labi pielāgojas dažādiem dzīves apstākļiem.

Leontīnei likteņa (vārda) skaitlis ir 4

Jūsu īpašā misija ir radīt kaut ko, kam ir ilglaicīga vērtība.
Jūsu uzdevums- būt praktiskam un cītīgi strādāt, uzturot kārtību un pārliecību par to, ka drošība ir garantēta.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties radīt tradicionālas vērtības, palikt nelokāms un saglabāt stabilitāti. Pat, ja esat spītīgs un aizdomu pilns, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai vadītu un organizētu. Veidojiet balstu, lieciet pamatus un būvējiet uz tiem.

Lonija

Lonija ir aktīva, dzīvespriecīga, drosmīga un neatkarīga. Apveltīta ar artistismu, radošiem talantiem un smalku dvēseli, kas spējīga un dziļām un patiesām jūtām. Daudziem viņa ir autoritāte un iedvesmas avots. Lonijai netrūkst ne izdomas, ne iedvesmas, ne enerģijas un izlēmības. Viņa neatkāpjas grūtību priekšā un nepamet darbus pusdarītus. Ja kaut kas nepatīk, var arī iespītēties vai kļūt uzstājīga. Lonija apzinās savu vērtību, vēlas būt atzīta, pamanīta un novērtēta.

Lonijai likteņa (vārda) skaitlis ir 1

Jūsu īpašā misija ir garīgi augt un kļūt par līderi.
Jūsu uzdevums- būt neatkarīgam un drosmīgam, uzņemties iniciatīvu, saglabāt savdabību, novatorismu un būt atbildīgam - attīstot pašapziņu, gribu un izlēmību, bet nesteidzieties pieņemt sirdij svarīgus lēmumus - tam vēl laiks nav pienācis!
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā var iemācīties patstāvīgu izlēmību, darbību un individuālu pieeju . Jaunas idejas, jaunas lietas un unikāla aktivitāte paver jums milzīgas iespējas virzīties pretī savam liktenim. Pat, ja pārāk neuzticaties citiem vai paliekat ēnā, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai būtu līderi. Esiet tāds un māciet citiem būt tādiem.

Leokādija

Leokādija ir apveltīta ar ātru reakciju, enerģiska, dedzīga un aizrautīga būtne, kurai bieži vien grūti nosēdēt uz vietas. Viņai patīk atrasties uzmanības centrā un ieņemt līdera lomu. Tuviniekiem ar Leokādiju nav viegli. Viņas impulsīvā daba, iekšējais nemiers, nepastāvība un brīžiem pārmērīgā aktivitāte ģimenei sagādā ne mazums satraukumu. Neskatoties uz to, Leokādijai piemīt izcila intuīcija, brīnišķīga atmiņa un spēja visu saprast no pusvārda. Turklāt viņai nekad netrūkst draugu un domubiedru.

Leokādijai likteņa (vārda) skaitlis ir 11

Jūsu īpašā misija- iedvesmot un virzīt augšup.
Jūsu uzdevums- dzīvot pienācīgu dzīvi, pieņemt savu likteni, saprotot, ka jūsu radošie un intuitīvie talanti domāti cilvēces labumam. Jūsu uzdevums ir reformēt, attīstīt un transformēt citu dzīves.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kurā iemācīsieties pielietot savu pedagoga talantu un cienīgi uztvert problēmas, pat ja tas nav vienkārši. Atrodoties uzmanības centrā, jūs saņemat iespēju piepildīt savu likteni.
Pat ja esat nepacietīgs, kritisks un saspringts, jūs tik un tā piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts būt iedvesmojošam līderim. Atbilstiet dzīves garīgajām prasībām un esiet līderis, kam arī esat dzimis.

Ligija

Ligija ir lepna, inteliģenta, par sevi pārliecināta, gudra un līdzsvarota personība, kas labi spēj koncentrēties savu mērķu sasniegšanai. Viņa mīl sevi, tāpēc nekad neļaus darīt sev pāri un nenolaidīsies līdz cietēja lomai. Savu darbu veic prasmīgi un pēc labākās sirdsapziņas, ir centīga un strādīga. Ligijai piemīt analītisks prāts, spējas izanalizēt pat sīkākās detaļas un tieksme pēc zināšanām vismaz tajās sfērās, kas viņai tuvas sirdij.

Ligijai likteņa (vārda) skaitlis ir 7

Jūsu īpašā misija ir analizēt un atrast būtību
Jūsu uzdevums- dziļi rakt un pārdomāt visu, ar ko sastopaties, liekot lietā savu pētnieka talantu un centienus pēc pilnības un iekšējās gudrības.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kur pratīsiet izmantot savu vērību, būt saprotošs un domīgs. Pat, ja esat ciniķis vai skeptiķis, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimis, lai mācītu pasauli. Mācieties pats un māciet savas gudrības citiem.