Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 21. marts – Una, Unigunde, Dzelme, Benedikts, Benedikta

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums piedzimstot, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Una, Unigunde, Dzelme, Benedikts, Benedikta. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Una

Sieviete ar vārdu Una izceļas ar drosmi un neatkarību. Vņa ir izteikts līderis: izlēmīga, atbildīga un apķērīga. Reti kad meklē apkārtējo atbalstu, kaut gan arī pati citiem palīdz tikai tad, ja saskata tajos potenciālu. Nepiedod nodevību un melus. Attiecībās privātīpašnieciska un greizsirdīga. Prot noslēpt savus patiesos nodomus, citiem parādot sevi tādu, kā pati vēlas. Strādīga un uzticīga saviem mērķiem. Radoša, enerģiska, aktīva un ar milzu gribasspēku apveltīta. visu un vienmēr savā dzīvē izlemj pati.

Unai likteņa (vārda) skaitlis ir 1

Jūsu misija ir garīgi augt un kļūt par līderi.
Jūsu uzdevums- būt neatkarīgam un drosmīgam, uzņemties iniciatīvu, saglabāt savdabību, novatorismu un būt atbildīgam- attīstot pašapziņu, gribu un izlēmību.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā var iemācīties patstāvīgu izlēmību, darbību un individuālu pieeju . Jaunas idejas, jaunas lietas un unikāla aktivitāte paver jums milzīgas iespējas virzīties pretī savam liktenim. Pat, ja pārāk neuzticaties citiem vai paliekat ēnā, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai būtu līderi. Esiet tāds un māciet citiem būt tādiem.

Unigunde

Unigunde ir gudra, līdzsvarota, savaldīga un mērķtiecīga. Viņai piemīt apskaužamas analītiķa spējas, erudīcija un inteliģence. Labprāt nodarbojas ar citu cilvēku, apstākļu, notikumu un pašanalīzi, tādējādi radot pati savu pasaules redzējumu. Nelabprāt citiem atklāj savu iekšējo jūtu pasauli, mīl pabūt vienatnē ar sevi un savām pārdomām. Nemīl strīdus un konfliktus, dodot priekšroku saprātīgam kompromisam un miermīlīgām izpausmēm.

Unigundei likteņa (vārda) skaitlis ir 7

Jūsu misija ir analizēt un atrast būtību
Jūsu uzdevums- dziļi rakt un pārdomāt visu, ar ko sastopaties, liekot lietā savu pētnieka talantu un centienus pēc pilnības un iekšējās gudrības.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kur pratīsiet izmantot savu vērību, būt saprotošs un domīgs. Pat, ja esat ciniķis vai skeptiķis, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimis, lai mācītu pasauli. Mācieties pats un māciet savas gudrības citiem.

Dzelme

Dzelme, kā jau pats vārds norāda, ir dziļuma pilna. Viņa nemēdz būt pavirša vai bezrūpīga. Dzelme ir gudra, patiesa, godīga un labsirdīga. Arī noslēpumaina un ne visiem saprotama, taču visam, ko viņa dara, ir kāda dziļāka nozīme un jēga. Tiecas pēc pilnības un plašuma, cenšoties atsijāt vērtīgo no bezvērtīgā. Citos cilvēkos meklē viedumu, godaprātu un sapratni. Necieš vienaldzību un izlikšanos.

Dzelmei likteņa (vārda) skaitlis ir 9

Jūsu misija ir pilnveidot un mīlēt, neskatoties ne uz ko.
Jūsu uzdevums- tiekties pēc vispārējas labklājības, izrādot pašaizliedzību, jūtīgumu un dziedinošas spējas.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties transformēt, pārveidot, dziedināt un būt piedodoši. Tikai tas jums ļaus virzīties uz priekšu. Pat, ja esat neciešams vai pārāk uzticaties cilvēkiem, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēti plaši apvāršņi. Sasniedziet tos, palīdzot citiem.

Benedikts

Benediktam ir lieliska reakcija un spēja ātri noorientēties pat ekstremālos apstākļos. Arī spēja pielāgoties un izturēt dažādas grūtības. Reizēm gan tas traucē globālu mērķu īstenošanai, kaut gan tas viņam neliedz šos mērķus uzstādīt. Kopumā Benedikts ir miermīlīgs, labsirdīgs un aizrautīgs. Mīl dzīvniekus un dabu, ir radošs un sportisks. Uzticīgs saviem principiem, prātīgs, punktuāls un prasīgs. Necieš cilvēkus, kas nepilda savus solījumus. Pirms kaut ko izdarīt, desmit reizes nomērīs, tāpēc arī draugus Benedikts izvēlas ļoti uzmanīgi un apdomīgi, lai pēc tam nevajadzētu tajos vilties. Mīl savu māju un omulību tajā.

Benediktam likteņa (vārda) skaitlis ir 4

Jūsu misija ir radīt kaut ko, kam ir ilglaicīga vērtība.
Jūsu uzdevums- būt praktiskam un cītīgi strādāt, uzturot kārtību un pārliecību par to, ka drošība ir garantēta.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties radīt tradicionālas vērtības, palikt nelokāms un saglabāt stabilitāti. Pat, ja esat spītīgs un aizdomu pilns, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai vadītu un organizētu. Veidojiet balstu, lieciet pamatus un būvējiet uz tiem.

Benedikta

Benedikta ir ļoti pacietīga un organizēta būtne, kas vienmēr sasniedz savu mērķi. Viņa nebaidās no grūtībām un šķēršļiem, neļaujas ietekmēties, un ja reiz ko iedomājusies, pārliecināt Benediktu nevienam nebūs pa spēkam. Rīkojas prasmīgi, taču bez vajadzīgās aukstasinības devas, kas pagarina viņas ceļu līdz mērķim. Savas emocijas sevī nepatur. Benedikta ir draudzīga un sabiedriska, tāpēc viņai vienmēr ir daudz draugu, taču tie visi ir pārbaudīti un uzticami. Priekšroku dod loģikai, nevis intuīcijai.

Benediktai likteņa (vārda) skaitlis ir 5

Jūsu misija ir pielāgoties, mainīties un garīgi augt.
Jūsu uzdevums- izmantot brīvību un sekot visur savai zinātkārei, lai kur tā jūs aizvestu, izmantojot visas savas iespējas un pievilcību, turklāt vienmēr esot kustībā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izmantot savu radošumu un saglabāt gara brīvību. Pat, ja esat nemierīgs vai neapmierināts, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta brīvība un atbrīvošana. Dodieties uz priekšu un sagaidiet pārmaiņas.