Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 22. februāris – Adrians, Adriāna, Ārija, Adrija, Rigonda

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums dzimšanas brīdī, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Adrians, Adriāna, Ārija, Adrija, Rigonda. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Adrians

Adriana raksturs ir diezgan sarežģīts. Viņš ir uzstājīgs, spītīgs un viegli ievainojams. Draugus sev izvēlas ļoti uzmanīgi. Ir apveltīts ar labu atmiņu, drosmīgs un nekādā gadījumā neļaus nevienam "kāpt" sev uz galvas. Pateicoties savai neatlaidībai un strādīgumam dzīvē daudz sasniedz. Prot saskatīt problēmu cēloni un atrisināt jebkurus sarežģījumus. Ir punktuāls un necieš, ja citi tādi nav. Ļoti lielu nozīmi piešķir seksuālajai dzīvei. Kopumā ir veiksmīgs cilvēks.

Adrianam likteņa (vārda) skaitlis ir 5

Jūsu misija ir pielāgoties, mainīties un garīgi augt.
Jūsu uzdevums- izmantot brīvību un sekot visur savai zinātkārei, lai kur tā jūs aizvestu, izmantojot visas savas iespējas un pievilcību, turklāt vienmēr esot kustībā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izmantot savu radošumu un saglabāt gara brīvību. Pat, ja esat nemierīgs vai neapmierināts, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta brīvība un atbrīvošana. Dodieties uz priekšu un sagaidiet pārmaiņas.

Adriāna

Ārēji Adriāna ir pievilcīga, maiga, labsirdīga, atsaucīga un draudzīga būtne, taču iekšēji- ļoti stipra, patstāvīga un neļaujas citu ietekmei. Viņa tic tikai pati sev, ir diezgan spītīga un visu, kas neatbilst viņas uzskatiem, vienkārši neielaiž savā dzīvē. Ļoti jūtīga pret neveiksmēm. Neaizmirst pāridarījumus un nodevības. Vajadzības gadījumā viņa var arī atriebties un sāpīgi "iedzelt". Adriānai piemīt spēcīga intuīcija, praktisks prāts un spēja pakļaut sev citus cilvēkus. Kopumā apbrīnas vērta sieviete, kuras draugi noteikti ir ieguvēji.

Adriānai likteņa (vārda) skaitlis ir 7

Jūsu misija ir analizēt un atrast būtību
Jūsu uzdevums- dziļi rakt un pārdomāt visu, ar ko sastopaties, liekot lietā savu pētnieka talantu un centienus pēc pilnības un iekšējās gudrības.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kur pratīsiet izmantot savu vērību, būt saprotošs un domīgs. Pat, ja esat ciniķis vai skeptiķis, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimis, lai mācītu pasauli. Mācieties pats un māciet savas gudrības citiem.

Ārija

Ārijai ir tieksme dominēt, vadīt un valdīt. Viņa nebaidās no konfliktsituācijām un spēj pārvarēt jebkuras grūtības. Viņas dzīves moto: augstāk, ātrāk, tālāk, labāk! Ārija ir uzvarētāja un tāda arī jūtas. Neskatoties uz savu valdonīgo raksturu, viņa ir patīkama sarunu biedrene un labs draugs. Viņai piemīt veselīga humora izjūta, dzīvesprieks un komunikabilitāte. Ārija neko nepamet pusdarītu un praktiski vienmēr sasniedz sev vēlamo rezultātu. Gudri atrod kompromisus, ir asprātīga un jautra.

Ārijai likteņa (vārda) skaitlis ir 8

Jūsu misija- izveidot sevi pašu.
Jūsu uzdevums- sasniegt izvirzītos mērķus un gūt sekmes, izmantojot savas prasmes biznesā un vadīšanā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā pratīsiet izteikt pati sevi, parādīt savu . spēku un vērību. Pat, ja esat valdonīga un asa, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta materiālā veiksme. Sasniedziet to, esot pārliecināta līdere, par kādu arī esat dzimusi.

Adrija

Adrija ir apveltīta ar milzīgām darbaspējām, izturību un neatlaidību. Viņa ir gudra, uzticama un nekad nepadodas. Nebaidās no šķēršļiem un grūtībām, vienmēr ar cerību raugoties nākotnē un ticot veiksmei. Viņai patīk pasapņot un pafantazēt, tomēr tas nenozīmē, ka Adrija lidinās pa mākoņiem. Viņa stingri stāv uz zemes, zina, ko dara un spēj dzīvē tālu tikt un daudz sasniegt. Ir viennozīmīga autoritāte pat agrā jaunībā. Prot atrast pareizo risinājumu ikvienā situācijā.

Adrijai likteņa (vārda) skaitlis ir 22

Jūsu misija ir iedzīvināt sapņus, realizēt plānus un projektus, kas nes labumu cilvēcei.
Jūsu uzdevums- ieviest plānus dzīvē, strādājot praktiskajā materiālās pasaules sfērā un pamatojoties uz garīguma principiem.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izpaust savu darbīgumu un kompetenci, stāvot stingri uz zemes un paliekot uzticams savai dabai, kas liek nekad nepadoties.
Pat, ja esat spītīgs un nespējat samierināties ar citu kļūdām, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts kļūt par varenu meistaru, paužot garīguma likumus materiālajā pasaulē.

Rigonda

Rigonda ir ļoti jauka un patīkama- īsts draugs un sabiedrības dvēsele. Viņa noteikti nav pelēkā pele un nepaliek nepamanīta. Vienmēr aktīva, radoša un rosīga, Rigonda virzās caur dzīvi, izstarojot ap sevi patiesu dzīvesprieku un mīlestību. Viņa mīl dzīvi, neatsaka savu palīdzību dzīves pabērniem un tiecas piepildīt savus cēlos sapņus. Valdzinoša un uzticīga saviem mērķiem, Rigonda vienmēr pulcē ap sevi neskaitāmus domubiedrus un pielūdzējus.

Rigondai likteņa (vārda) skaitlis ir 33

Jūsu misija - ar prieku paust augstākās mīlestības apziņu.
Jūsu uzdevums- mīlēt un mācīt citiem, ka dzīve var būt prieka un mīlestības pilna.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties akcentēt to, kas liecina par prieku, gaismu un radošumu, kļūstot par līderi kalpošanai mīlestībā. Pat, ja esat pārlieku emocionāls, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts kļūt par varenu dziednieku. Mīliet un māciet mīlēt, lai izdziedinātu visus mūs.