Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 20. februāris – Vitauts, Smuidra, Smuidris

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums dzimšanas brīdī, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Vitauts, Smuidra, Smuidris. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Vitauts

Vitauts ir patīkams, gudrs, atturīgs un pieklājīgs, taču diezgan egoistsiks. Viņš mīl kārtību, ir labs organizators, izcils diplomāts un prot iekārtoties dzīvē tā, lai apstākļi strādātu viņa labā. Vitauts ir apveltīts ar labu atmiņu, zinātkārs, daudz lasa un labprāt papildina savas zināšanas visu mūžu. Viņš nebaidās no darba un darbi viņam iet no rokas. Savā ziņā Vitauts ir laimes luteklis- viņa dzīvē nav daudz grūtību un šķēršļu. Ja vien nepakļaujas dzīves kārdinājumiem, var tālu tikt un daudz sasniegt.

Vitautam likteņa (vārda) skaitlis ir 4

Jūsu misija ir radīt kaut ko, kam ir ilglaicīga vērtība.
Jūsu uzdevums- būt praktiskam un cītīgi strādāt, uzturot kārtību un pārliecību par to, ka drošība ir garantēta.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties radīt tradicionālas vērtības, palikt nelokāms un saglabāt stabilitāti. Pat, ja esat spītīgs un aizdomu pilns, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai vadītu un organizētu. Veidojiet balstu, lieciet pamatus un būvējiet uz tiem.

Smuidra

Smuidrai ir svarīga cilvēka iekšējā pasaule un garīgās vērtības. Viņai gribas visu izpētīt, pārbaudīt un izmēģināt pašai. Parasti viņa ir jūtīga un labsirdīga būtne, taču mēdz arī aizsvilties un dusmās uzliesmot. Attiecībās privātīpašnieciska un valdonīga. Dzīvē cenšas sasniegt kāroto un visā būt pirmā, taču bieži vien tam traucē viņas vājais gribasspēks. Sarežģītās situācijās mēdz izmantot sievišķīgu viltu.

Smuidrai likteņa (vārda) skaitlis ir 7

Jūsu misija ir analizēt un atrast būtību
Jūsu uzdevums- dziļi rakt un pārdomāt visu, ar ko sastopaties, liekot lietā savu pētnieka talantu un centienus pēc pilnības un iekšējās gudrības.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kur pratīsiet izmantot savu vērību, būt saprotošs un domīgs. Pat, ja esat ciniķis vai skeptiķis, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimis, lai mācītu pasauli. Mācieties pats un māciet savas gudrības citiem.

Smuidris

Smuidris ir spēcīga personība ar tieksmi dominēt un izrīkot. Viņš ir gudrs, mērķtiecīgs un dzīvē cenšas sasniegt pēc iespējas stabilāku stāvokli. Tomēr dzīve Smuidri nelutina un ne viss viņam tiek dots uzreiz un bez piepūles. Lai sasniegtu materiālo labklājību un kāoto statusu, Smuidrim daudz jāstrādā. No darba gan viņš nebaidās, drīzāk baidās no bezdarbības. Uz savu mērķi iet neatlaidīgi un bezbailīgi.

Smuidrim likteņa (vārda) skaitlis ir 8

Jūsu misija- izveidot sevi pašu.
Jūsu uzdevums- sasniegt izvirzītos mērķus un gūt sekmes, izmantojot savas prasmes biznesā un vadīšanā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā pratīsiet izteikt pati sevi, parādīt savu spēku un vērību. Pat, ja esat valdonīgs un ass, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta materiālā veiksme. Sasniedziet to, esot pārliecināts līderis, par kādu arī esat dzimis.