Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Tava vārda skaidrojums un ietekme uz likteni. 17. janvāris – Tenis, Dravis

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums dzimšanas brīdī, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Tenis un Dravis. Noskaidrosim šo vārdu likteņa skaitļus un to nozīmi.

Tenis

Tenis ir vērīgs, centīgs, līdzsvarots cilvēks, kuram dzīvē lemts visu sasniegt paša spēkiem. Viņš labprāt izglītojas, ir zinātkārs un strādīgs. Ļoti pieķeras lietām un cilvēkiem. Attiecībās ir maigs, romantisks un uzticīgs. Kaut gan to pašu sagaida no savas otrās pusītes. Nepiedod nodevību. Viņu pārāk nevilina ne vadoši amati, ne liela nauda. Tenim svarīgākas ir garīgās vērtības, miers un neatkarība.

Tenim likteņa (vārda) skaitlis ir 7

Jūsu misija ir analizēt un atrast būtību
Jūsu uzdevums- dziļi rakt un pārdomāt visu, ar ko sastopaties, liekot lietā savu pētnieka talantu un centienus pēc pilnības un iekšējās gudrības.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kur pratīsiet izmantot savu vērību, būt saprotošs un domīgs. Pat, ja esat ciniķis vai skeptiķis, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimis, lai mācītu pasauli. Mācieties pats un māciet savas gudrības citiem.

Dravis

Dravis ir enerģisks, interesants un draudzīgs, taču privātīpašniecisks. Mīlas attiecībās greizsirdīgs. Dzīvē cenšas sasniegt pēc iespējas vairāk. Viņu interesē karjeras izaugsme, labs darbs un pieklājīga alga. Nemēdz atkāpties grūtību priekšā. Dravis vēlas un prot plānot savu dzīvi tā, kā tas nepieciešams viņam pašam. Viņš ir tikpat labs komandas spēlētājs, cik labs vadītājs. Visā tiecas pēc harmonijas un izaugsmes.

Dravim likteņa (vārda) skaitlis ir 2

Jūsu misija ir radīt harmoniju.
Jūsu uzdevums- meklēt līdzsvaru, tiekties pēc sadarbības un būt pacietīgam komandas spēlētājam, attīstot pleca sajūtu.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā varat iemācīties labestību un emocionālu uztveri, vienlaikus pielāgojoties un pārliecinoties, ka esat uz pareizā ceļa. Pat, ja esat pasīvs vai neizlēmīgs, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts radīt mieru un sēt miera sēklu citos.