Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Tava vārda skaidrojums un ietekme uz likteni. 16. janvāris – Lidija, Lida

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums dzimšanas brīdī, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Lidija un Lida. Noskaidrosim šo vārdu likteņa skaitļus un to nozīmi.

Lidija

Lidija tiecas pēc pilnīgas pašrelizācijas. Viņa ir gudra, dzīvespriecīga, atjautīga un vajadzības gadījumā arī viltīga. Viņai ir svarīgi pašai veidot savu dzīvi un likteni, un parasti tas notiek caur ērkšķiem uz rozēm. Reizēm mēdz būt īsts nemiera gars, citreiz atkal mierīga kā jūra bez vētras. Lidijas dzīve ir izaicinājums. Viņas drosme ir apskaužama, viņas rīcība- pamācoša.

Lidijai likteņa (vārda) skaitlis ir 8

Jūsu misija- izveidot sevi pašu.
Jūsu uzdevums- sasniegt izvirzītos mērķus un gūt sekmes, izmantojot savas prasmes biznesā un vadīšanā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā pratīsiet izteikt pati sevi, parādīt savu spēku un vērību. Pat, ja esat valdonīga un asa, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta materiālā veiksme. Sasniedziet to, esot pārliecināta līdere, par kādu arī esat dzimusi.

Lida

Lida ir gudra, labsirdīga, sirsnīga un šarmanta. Vienmēr atrodas uzmanības centrā, patīk cilvēkiem, sevišķi bērniem. Viņai uzticas, viņu ciena un mīl. Lida ir apveltīta ar lielām darba spējām, labprāt palīdz līdzcilvēkiem, mīl dzīvniekus. Viņa ir aktīva, labestīga, viegli pielāgojas, ar labu atmiņu apveltīta. Reizēm nepacietīga. Laba vadītāja un līdere no dabas. Dzīvi uztver nopietni, tāpēc nopietni izturas pret saviem pienākumiem.
Tie, kas satiek Lidu viņas dzīves ceļā, iegūst sev uzticamu draugu

Lidai likteņa (vārda) skaitlis ir 11

Jūsu īpašā misija- iedvesmot un virzīt augšup.
Jūsu uzdevums- dzīvot pienācīgu dzīvi, pieņemt savu likteni, saprotot, ka jūsu radošie un intuitīvie talanti domāti cilvēces labumam. Jūsu uzdevums ir reformēt, attīstīt un transformēt citu dzīves.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kurā iemācīsieties pielietot savu pedaoga talantu un cienīgi uztvert problēmas, pat ja tas nav vienkārši. Atrodoties uzmanības centrā, jūs saņemat iespēju piepildīt savu likteni.
Pat ja esat nepacietīga, kritiska un saspringta, jūs tik un tā piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts būt iedvesmojošam līderim. Atbilstiet dzīves garīgajām prasībām un esiet līderis, kam arī esat dzimusi.