Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Tava vārda skaidrojums un ietekme uz likteni. 14. janvāris – Roberta, Roberts, Raitis, Raits

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums dzimšanas brīdī, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Roberta, Roberts, Raitis, Raits. Noskaidrosim šo vārdu likteņa skaitļus un to nozīmi.

Roberta

Roberta ir enerģiska, dzīvespriecīga un jautra personība, kas dzīvē tiecas sasniegt pēc iespējas vairāk. Atkāpties no kārotā nav viņas dabā. Daudzās lietās ir principiāla un pat konservatīva. Neveiksmju gadījumā cenšas neskumt. Uz dzīvi raugās optimistiski un labprāt palīdz citiem. Viņai ir daudz draugu, taču maz uzticamības personu. Nebaidās riskēt, tic veiksmei un var iesaistīties arī kādā avantūrā. Robertai patīk pārmaiņas, piedzīvojumi un jautri saieti. Viņas dzīves moto: tikai uz priekšu!

Robertai likteņa (vārda) skaitlis ir 9

Jūsu misija ir pilnveidot un mīlēt, neskatoties ne uz ko.
Jūsu uzdevums- tiekties pēc vispārējas labklājības, izrādot pašaizliedzību, jūtīgumu un dziedinošas spējas.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties transformēt, pārveidot, dziedināt un būt piedodoši. Tikai tas jums ļaus virzīties uz priekšu. Pat, ja esat neciešama vai pārāk uzticaties cilvēkiem, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēti plaši apvāršņi. Sasniedziet tos, palīdzot citiem.

Roberts

Roberts ir izpalīdzīgs, drosmīgs, pašaizliedzīgs un godīgs. Necieš melus un izlikšanos, taču mēdz iekrist citu izliktās lamatās. Ciena skaistumu, ir radošs un izdomas bagāts. Attiecībās romantisks un īsts džentlmenis, tāpēc ļoti patīk sievietēm. Labprāt uzņemas atbildību, taču ir garā vājš un ne vienmēr tiek galā ar dzīves vilinājumiem. Var tālu tikt, ja pārvar savu nepiekāpīgo dabu.

Robertam likteņa (vārda) skaitlis ir 9

Jūsu misija ir pilnveidot un mīlēt, neskatoties ne uz ko.
Jūsu uzdevums- tiekties pēc vispārējas labklājības, izrādot pašaizliedzību, jūtīgumu un dziedinošas spējas.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties transformēt, pārveidot, dziedināt un būt piedodoši. Tikai tas jums ļaus virzīties uz priekšu. Pat, ja esat neciešams vai pārāk uzticaties cilvēkiem, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēti plaši apvāršņi. Sasniedziet tos, palīdzot citiem.

Raitis

Raitis ir gudrs, inteliģents un līdzsvarots cilvēks. Viņš labprāt pieņem dzīves izaicinājumus, taču nelabprāt iesaistās konfliktos. Raitim nepatīk problemātiskas attiecības, meli un izlikšanās, kaut arī viņā pašā ir daudz no aktiera talanta. Augstu vērtē uzticību un pieklājību. Reizēm labprāt pamaina dzīves apstākļus. Cenšas dzīvē darīt visu pareizi, taču no kļūdām izvairīties nespēj. Otrreiz gan uz tā paša grābekļa neuzkāps.

Raitim likteņa (vārda) skaitlis ir 6

Jūsu misija ir kalpošana.
Jūsu uzdevums- atbalstīt ģimeni un mīlēt savus tuviniekus, pastāvīgi trenējot savu mīlestību skaistumā pret sabiedrību, lai radītu apkārtējās dzīves harmoniju.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt augstsirdību un radīt komfortu citiem. Pat, ja esat atkarīgs no citiem vai jums ir nosliece mocīt sevi, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai rūpētos un būtu dzīves rota. Uzturiet savu mīlas liesmu vienmērīgu.

Raits

Raits ir šarmants, pievilcīgs un kaislīgs cilvēks ar tieksmi uzvarēt. Viņš spēj pārvarēt pat grūtākos sķēršļus, ja vien mērķis ir viņa ievērības cienīgs. Viņš spēj strādāt nenogurstoši un ar milzu entuziasmu. Vienmēr pilda dotos solījumus un to pašu sagaida arī no citiem. Attiecībās mēdz būt kašķīgs un principiāls, tomēr lielākoties mīļš un jauks. Necieš sēdēšanu uz vietas un nekā nedarīšanu. Tāpat nepatīk, ja viņu izrīko. Mīl dzīvniekus un dabu.

Raita likteņa (vārda) skaitlis ir 5

Jūsu misija ir pielāgoties, mainīties un garīgi augt.
Jūsu uzdevums- izmantot brīvību un sekot visur savai zinātkārei, lai kur tā jūs aizvestu, izmantojot visas savas iespējas un pievilcību, turklāt vienmēr esot kustībā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izmantot savu radošumu un saglabāt gara brīvību. Pat, ja esat nemierīgi vai neapmierināti, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta brīvība un atbrīvošana. dodieties uz priekšu un sagaidiet pārmaiņas.