Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Tava vārda skaidrojums un ietekme uz likteni. 12. janvāris – Reinis, Reina, Reinholds, Renāts

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums dzimšanas brīdī, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Reinis, Reina, Reinholds, Renāts. Noskaidrosim šo vārdu likteņa skaitļus un to nozīmi.

Reinis

Reinis ir jautrs, enerģisks, atraktīvs un uzticīgs. Viņš augstu vērtē atklātību un patiesumu, attiecībās ir mīļš un reizēm pat romantisks. Labprāt iesaistās avantūristiskos pasākumos, ir kompānijas dvēsele un arī siržu lauzējs.
Mēdz skaisti runāt un solīt. Solījumus gan ne vienmēr pilda.
Reinim grūti nostāvēt uz vietas, viņš vienmēr ir ar kaut ko aizņemts un nodarbināts, atrodoties nemitīgā kustībā un jautrībā. Lēmumus var pieņemt pēkšņi un negaidīti, pārsteidzot ar tiem ne tikai citus, bet arī sevi.

Reinim likteņa (vārda) skaitlis ir 6

Jūsu misija ir kalpošana.
Jūsu uzdevums- atbalstīt ģimeni un mīlēt savus tuviniekus, pastāvīgi trenējot savu mīlestību skaistumā pret sabiedrību, lai radītu apkārtējās dzīves harmoniju.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt augstsirdību un radīt komfortu citiem. Pat, ja esat atkarīgs no citiem vai jums ir nosliece mocīt sevi, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai rūpētos un būtu dzīves rota. Uzturiet savu mīlas liesmu vienmērīgu.

Reina

Ārēji Reina ir kā saules pielieta mierīga jūra bez vētras. Sirsnīga, mīļa un skaista. Viņa ilgojas pēc maigas mīlestības, ģimenes un harmonijas, taču bieži vien to nomaina pret darbu un karjeru. Palikt vienā vietā ilgstoši gan viņai grūti.
Reinai ir svarīgi vienmēr būt kustībā, izjust dzīves ritmu un atrasties dabas tuvumā. Viņai patīk ceļot, vērot un pētīt. Patīk izbaudīt un vienkārši būt.

Reinai likteņa (vārda) skaitlis ir 5

Jūsu misija ir pielāgoties, mainīties un garīgi augt.
Jūsu uzdevums- izmantot brīvību un sekot visur savai zinātkārei, lai kur tā jūs aizvestu, izmantojot visas savas iespējas un pievilcību, turklāt vienmēr esot kustībā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izmantot savu radošumu un saglabāt gara brīvību. Pat, ja esat nemierīgi vai neapmierināti, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta brīvība un atbrīvošana. Dodieties uz priekšu un sagaidiet pārmaiņas.

Reinholds

Reinholds vienmēr zina, ko grib. Ikvienā lietā viņš cenšas būt uzvarētājs. Garā stiprs, gudrs, taču sevī noslēgts. Pat sveši noslēpumi pie Reinholda ir drošībā. Jūt līdzi citiem viņu sāpēs un nelaimēs, tāpēc vienmēr pasniegs palīdzīgu roku tiem, kas lūgs viņa palīdzību. Tomēr neaizmirsīs arī par sevi. Viņš vienmēr pratīs atrast stratēģiski pareizos gājienus un būs labs vadītājs. Svarīgos jautājumos principiāls un nepiekāpīgs.

Reinholdam likteņa (vārda) skaitlis ir 8

Jūsu misija- izveidot sevi pašu.
Jūsu uzdevums- sasniegt izvirzītos mērķus un gūt sekmes, izmantojot savas prasmes biznesā un vadīšanā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā pratīsiet izteikt pats sevi, parādīt savu spēku un vērību. Pat, ja esat valdonīgs un ass, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta materiālā veiksme. Sasniedziet to, esot pārliecināta līderis, par kādu arī esat dzimis.

Renāts

Renāts ir cilvēks, kas vienmēr tiecas uz priekšu un nekad neapstājas pie sasniegtā. Viņam patīk būt uzmanības centrā, patīk sabiedrība un labas lietas. Tiecas pēc varas un ietekmes, taču reizē arī ilgojas pēc dvēseliski dziļām attiecībām. Ar daudziem talantiem apveltīts, Renāts bieži vien ilgstoši meklē savu īsto dzīves ceļu un jēgu. Patīk pārmaiņas un jaunas sajūtas.

Renātam likteņa (vārda) skaitlis ir 7

Jūsu misija ir analizēt un atrast būtību
Jūsu uzdevums- dziļi rakt un pārdomāt visu, ar ko sastopaties, liekot lietā savu pētnieka talantu un centienus pēc pilnības un iekšējās gudrības.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kur pratīsiet izmantot savu vērību, būt saprotošs un domīgs. Pat, ja esat ciniķis vai skeptiķis, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimis, lai mācītu pasauli. Mācieties pats un māciet savas gudrības citiem.