Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 6. marts – Centis, Gotfrīds, Vents

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums piedzimstot, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Centis, Gotfrīds, Vents. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Centis

Centis ir garīgi apdāvināts, gudrs un loģiski domājošs cilvēks, kam nav sveša sirsnība un mīļums. Viņš ir rūpīgs, izdarīgs un nemēdz padoties grūtību priekšā. Dzīvo pats pēc saviem principiem un uzskatiem, taču citiem savu viedokli neuzspiež. Spējīgs uz lieliem varoņdarbiem. Viņam var uzticēties un uz viņu var paļauties- ja reiz ko solījis, Centis to arī izpildīs. Apkārtējos necieš paviršību, melīgumu un izlikšanos. Ir labs draugs un izpalīdzīgs kolēģis.

Centim likteņa (vārda) skaitlis ir 22

Jūsu misija ir iedzīvināt sapņus, realizēt plānus un projektus, kas nes labumu cilvēcei.
Jūsu uzdevums- ieviest plānus dzīvē, strādājot praktiskajā materiālās pasaules sfērā un pamatojoties uz garīguma principiem.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izpaust savu darbīgumu un kompetenci, stāvot stingri uz zemes un paliekot uzticams savai dabai, kas liek nekad nepadoties.
Pat, ja esat spītīgs un nespējat samierināties ar citu kļūdām, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts kļūt par varenu meistaru, paužot garīguma likumus materiālajā pasaulē.

Gotfrīds

Gotfrīds ir aizrautīgs, emocionāls, draudzīgs un enerģisks cilvēks, kurš labprāt atrodas uzmanības centrā. Mīl neatkarību un domu brīvību. Vairāk uzticas iegūtajai dzīves pieredzei, nekā padomiem no malas. Visu dara ar lielu degsmi, mīl piedzīvojumus, pārmaiņas, jautrību. Pievērš uzmanību sīkumiem, ir vērīgs, radošs, ar filozofisku domāšanu un labu intuīciju apveltīts. Arī draudzīgs un vienmēr gatavs palīdzēt. Mīl savus tuviniekus un nekad nevienam neļaus tiem darīt pāri.

Gotfrīdam likteņa (vārda) skaitlis ir 5

Jūsu misija ir pielāgoties, mainīties un garīgi augt.
Jūsu uzdevums- izmantot brīvību un sekot visur savai zinātkārei, lai kur tā jūs aizvestu, izmantojot visas savas iespējas un pievilcību, turklāt vienmēr esot kustībā.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izmantot savu radošumu un saglabāt gara brīvību. Pat, ja esat nemierīgs vai neapmierināts, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēta brīvība un atbrīvošana. Dodieties uz priekšu un sagaidiet pārmaiņas.

Vents

Vents ir enerģisks, draudzīgs, mazliet noslēpumains praktiskas dabas cilvēks. Blakus viņam ir patīkami atrasties, ar viņu ir patīkami kontaktēties un kopā pavadīt laiku. Ventam piemīt kaut kāds noslēpumains magnētisms, kuram pretī grūti turēties. Viņš ir radošs, saprotošs, izpalīdzīgs. Tiecas pēc komforta un labklājības. Reizēm mīl pabūt vienatnē ar sevi. Sāpīgi pārdzīvo nodevību un melus.

Ventam likteņa (vārda) skaitlis ir 7

Jūsu misija ir analizēt un atrast būtību
Jūsu uzdevums- dziļi rakt un pārdomāt visu, ar ko sastopaties, liekot lietā savu pētnieka talantu un centienus pēc pilnības un iekšējās gudrības.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kur pratīsiet izmantot savu vērību, būt saprotošs un domīgs. Pat, ja esat ciniķis vai skeptiķis, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimis, lai mācītu pasauli. Mācieties pats un māciet savas gudrības citiem.