Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 2. jūnijs – Emma, Lība

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums piedzimstot, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Emma, Lība. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Emma

Emma ir neordināra personība, atklāta, neparasta un interesanta. Viņas azartiskums un degsme spēj aizraut un iedvesmot, viņas vērība un rūpība pārsteidz, bet nesavtība raisa apbrīnu. Emma vienmēr ir optimisma uzlādēta, dzīvespriecīga un draudzīga. Turklāt viņa ir asprātīga un apveltīta ar labu humora izjūtu. Viņai ir svarīgi izpaust sevi, radoši darboties un būt novērtētai, kā arī justies komfortabli tajā vidē, kur atrodas.

Emmai likteņa (vārda) skaitlis ir 3

Jūsu īpašā misija ir uzlādēt ar enerģiju un iedvesmot.
Jūsu uzdevums- iedvesmot citus ar savu optimismu un entuziasmu, izmantojot radošo dzirksti un izplatot ap sevi prieku.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt savas emocijas caur vārdu, būt asprātīgs un bezrūpīgs. Pat, ja esat kritisks vai grūtsirdīgs, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts pašizteikties. Esiet drosmīgs, pozitīvs un nebaidieties teikt, ko domājat.

Lība

Lība ir gudra, iecietīga, draudzīga un labsirdīga. Viņa labprāt apgūst jaunas lietas un dalās savās zināšanās ar citiem. Nemīl nosist laiku pa tukšo. Lībai ir smalka skaistuma izpratne, romantiska dvēsele un laba gaume. Viņa ir ļoti patstāvīga un spējīga atrisināt pat sarežģītus jautājumu un problēmas, kaut gan priekšroku dod mierīgai dzīvei un stabilitātei. Tiecas pēc materiālās labklājības, garīga un fiziska komforta.

Lībai likteņa (vārda) skaitlis ir 9

Jūsu īpašā misija ir pilnveidot un mīlēt, neskatoties ne uz ko.
Jūsu uzdevums- tiekties pēc vispārējas labklājības, izrādot pašaizliedzību, jūtīgumu un dziedinošas spējas.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties transformēt, pārveidot, dziedināt un būt piedodoši. Tikai tas jums ļaus virzīties uz priekšu. Pat, ja esat neciešams vai pārāk uzticaties cilvēkiem, jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēti plaši apvāršņi. Sasniedziet tos, palīdzot citiem.