Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 31. jūlijs – Ruta, Rūta, Angelika, Sigita

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums piedzimstot, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Ruta, Rūta, Angelika, Sigita. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Ruta

Rutai likteņa (vārda) skaitlis ir 11

Jūsu īpašā misija- iedvesmot un virzīt augšup.
Jūsu uzdevums- dzīvot pienācīgu dzīvi, pieņemt savu likteni, saprotot, ka jūsu radošie un intuitīvie talanti domāti cilvēces labumam. Jūsu uzdevums ir reformēt, attīstīt un transformēt citu dzīves.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kurā iemācīsieties pielietot savu pedagoga talantu un cienīgi uztvert problēmas, pat ja tas nav vienkārši. Atrodoties uzmanības centrā, jūs saņemat iespēju piepildīt savu likteni.
Pat ja esat nepacietīgs, kritisks un saspringts, jūs tik un tā piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts būt iedvesmojošam līderim. Atbilstiet dzīves garīgajām prasībām un esiet līderis, kam arī esat dzimis.

Rūta

Rūtai likteņa (vārda) skaitlis ir 3

Jūsu īpašā misija ir uzlādēt ar enerģiju un iedvesmot.
Jūsu uzdevums- iedvesmot citus ar savu optimismu un entuziasmu, izmantojot radošo dzirksti un izplatot ap sevi prieku.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt savas emocijas caur vārdu, būt asprātīgs un bezrūpīgs. Pat, ja esat kritisks vai grūtsirdīgs, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts pašizteikties. Esiet drosmīgs, pozitīvs un nebaidieties teikt, ko domājat.

Angelika

Angelikai likteņa (vārda) skaitlis ir 6

Jūsu īpašā misija ir kalpošana.
Jūsu uzdevums- atbalstīt ģimeni un mīlēt savus tuviniekus, pastāvīgi trenējot savu mīlestību skaistumā pret sabiedrību, lai radītu apkārtējās dzīves harmoniju.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izrādīt augstsirdību un radīt komfortu citiem. Pat, ja esat atkarīgs no citiem vai jums ir nosliece mocīt sevi, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai rūpētos un būtu dzīves rota. Uzturiet savu mīlas liesmu vienmērīgu.
Jums paredzēts būt iedvesmojošam līderim. Atbilstiet dzīves garīgajām prasībām un esiet līderis, kam arī esat dzimis.

Sigita

Sigitai likteņa (vārda) skaitlis ir 1

Jūsu īpašā misija ir garīgi augt un kļūt par līderi.
Jūsu uzdevums- būt neatkarīgam un drosmīgam, uzņemties iniciatīvu, saglabāt savdabību, novatorismu un būt atbildīgam - attīstot pašapziņu, gribu un izlēmību, bet nesteidzieties pieņemt sirdij svarīgus lēmumus - tam vēl laiks nav pienācis!
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā var iemācīties patstāvīgu izlēmību, darbību un individuālu pieeju . Jaunas idejas, jaunas lietas un unikāla aktivitāte paver jums milzīgas iespējas virzīties pretī savam liktenim. Pat, ja pārāk neuzticaties citiem vai paliekat ēnā, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai būtu līderi. Esiet tāds un māciet citiem būt tādiem.