Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 1. augusts – Albīna, Albīns

Redakcija
Redakcija

Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums piedzimstot, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Albīns, Albīna. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Albīna

Albīnai likteņa (vārda) skaitlis ir 22

Jūsu misija ir iedzīvināt sapņus, realizēt plānus un projektus, kas nes labumu cilvēcei.
Jūsu uzdevums- ieviest plānus dzīvē, strādājot praktiskajā materiālās pasaules sfērā un pamatojoties uz garīguma principiem.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izpaust savu darbīgumu un kompetenci, stāvot stingri uz zemes un paliekot uzticams savai dabai, kas liek nekad nepadoties.
Pat, ja esat spītīgs un nespējat samierināties ar citu kļūdām, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts kļūt par varenu meistaru, paužot garīguma likumus materiālajā pasaulē.

Albīns

Albīnam likteņa (vārda) skaitlis ir 11

Jūsu īpašā misija- iedvesmot un virzīt augšup.
Jūsu uzdevums- dzīvot pienācīgu dzīvi, pieņemt savu likteni, saprotot, ka jūsu radošie un intuitīvie talanti domāti cilvēces labumam. Jūsu uzdevums ir reformēt, attīstīt un transformēt citu dzīves.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kurā iemācīsieties pielietot savu pedagoga talantu un cienīgi uztvert problēmas, pat ja tas nav vienkārši. Atrodoties uzmanības centrā, jūs saņemat iespēju piepildīt savu likteni.
Pat ja esat nepacietīgs, kritisks un saspringts, jūs tik un tā piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts būt iedvesmojošam līderim. Atbilstiet dzīves garīgajām prasībām un esiet līderis, kam arī esat dzimis.