Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:278, Did:0, useCase: 3


Fen šui talismani: naudas, laimes, veselības, mīlestības koks

Redakcija
Redakcija

Gribat piesaistīt mājai bagātību un mīlestību, uzlabot veselību, dzemdēt bērnu un vienlaikus attīrīt māju no negatīvās enerģijas? Ienesiet mājās attiecīgo laimes koku! Dabīgo vai mākslīgo, ar dažādiem akmentiņiem un monētiņām lapiņu vietā izgreznotu– mazie kociņi ir vieni no spēcīgākajiem un iedarbīgākajiem Fen-šui talismaniem.

Tikai atcerieties, ka nepietiek nopirkt koku un novietot to kādā brīvā istabas stūrī, pēc tam pat īsti nepievēršot tam nekādu uzmanību. Laimes kociņš jānovieto pareizā vietā un par to regulāri un ar mīlestību jārūpējas Sekojiet līdzi tam , lai kociņam netrūktu gaismas un lai uz tā nekrātos putekļi. Mākslīgajam kociņam visu laiku jāizskatās kā jaunam, bet dzīvajam – spēcīgam un veselīgam. pie kam sektorā, kur atrodas jūsu talismans, jābūs vispārējai tīrībai un kārtībai. Tad paralēli savai pamata funkcijai laimes koks uzlabos arī mājas atmosfēru.
Un neaizmirstiet aprunāties ar savu talismanu, kā arī pateikties viņam par visu, ko saņemat.

LAIMES KOKS

Tradicionāli par laimes koku pieņemts dēvēt mākslīgo koku ar akmentiņiem lapu vietā. Tāds talismans piesaista jūsu dzīvē prieku, labvēlīgus apstākļus, visu to, kas padara jūs veiksmīgus un laimīgus, bet jūsu dzīvi – harmonisku.
Ar kādiem akmeņiem būs jūsu koks – lemiet paši. Ja jūs to iegādājāties vienīgi sev, tad izvēlieties to minerālu, kas der jums pēc zodiaka zīmes. Ja visai ģimenei, tad dodiet priekšroku ametistam, kalnu kristālam, serdolikam vai oniksam– šie akmeņi ir pietiekami universāli, tie derētu praktiski visiem.

Novietojiet Laimes koku tajā sektorā, kas atbild par to, kā trūkst jūsu dzīvē pilnai laimei. Alkstat naudu – liekat to bagātības zonā, sapņojat par mīlestību – mīlestības un laulību zonā u.tml. Ja jūs vienkārši vēlaties, lai attiecības jūsu ģimenē būtu laimīgas un harmoniskas, lai jūsu mājās būtu vieglāk elpot, lai savstarpējās attiecībās valdītu mīlestība un sapratne, tad novietojiet laimes koku telpas, kurā jūs visi visbiežāk uzturaties, centrālajā sektorā.

NAUDAS KOKS

Jauki apzināties, ka par naudas koku tiek uzskatīta krasula, kuru, starp citu, tā arī sauc- par naudas koku. Īsti pareizi gan tas nav. Par koku, kas pievilina mājai stabilu materiālo labklājību, var kļūt ikviens augs ar apaļām, biezām lapām– tie ir atsevišķi fikusa paveidi, ciklamenas, maranta, arī mākslīgais koks ar monētām vai nefrīta akmentiņiem lapu vietā.

Ja jūs izmantojat dzīvu augu, tad neaizmirstiet to novietot nepāra monētu skaita podā. Tas veicinās jūsu ienākumu augšanu tikpat ātri, kā augs jūsu koks. Pusgadā reizi monētas vajag nomazgāt zem tekoša ūdens, lai jau blakus esošajiem ienākumiem jūsu dzīvē rastos arī jauni.

Dabīgi, ka tādus kokus vajag novietot bagātības zonā– telpas dienvidaustrumu pusē. Talismana iedarbību sekmēs tekošs ūdens. Tātad, ja gribat, lai jūsu finansu stāvoklis uzlabotos, tad dodieties uz veikalu labā garastāvoklī, noskaņojoties, ka pār jums tūlīt nolīs zelta lietus un nopērciet ne tikai pašu koku, bet arī nelielu dekoratīvo strūklaku.

Ja kādu nezināmu iemeslu dēļ jūsu naudas koks sāk mest lapas vai slimot, tas nozīmē, ka jūs gaida kaut kādi materiālie zaudējumi. Steidzami jāizdomā, ko iesākt, lai situāciju uzlabotu.

VESELĪBAS UN ILGMŪŽĪBAS KOKS

Saskaņā ar Fen-šui mācību, veselību un ilgu mūžu nodrošina persiku koks, pie kam tam visu laiku jābūt pilnam ar augļiem. Bet, kā jūs saprotat, tādu augu ir grūti izaudzēt mājas apstākļos, turklāt vēl saglabāt tajā persikus. Tāpēc šim nol;ukam būs jāizmanto dažas viltības.

Pirmais: nopērciet mākslīgo koku un iekariet tajā mākslīgos persikus. Persiki var būt izgatavot, piemēram, no plastmasas vai ahāta (akmens, kas simbolizē veselību).

Otrais: reālu koku varat aizstāt ar gleznu vai fotogrāfiju, kurā attēlots perisku koks. Vienīgais nosacījums: persikiem tajāābūt spilgtiem, bet attēlam – saulainam.

Persiku koks palīdz ne tikai saglabāt un nostiprināt veselību, bet arī sekmē bērnu dzimšanu. Ja jūs ļoti vēlaties bērnu, bet pagaidām neizdodas pie tā tikt, tad novietojiet savu persiku koku bērnu sektorā– rietumos, un blakus tam novietojiet stārķa figūru, lelli vai gleznu, kurā redzami priecīgi bērni.

Vēl viens koks, kas atbild par veselību un ilgu dzīvi, ir bambuss. No tā sanāk lielisks bonzai kociņš, un to jūs varat izaudzēt paši. Tikai atcerieties, ka stumbru skaitam vienā podā ir jābūt nepāra. Starp citu bambuss palīdz arī citās lietās, piemēram, tas sekmē ienākumu palielināšanos. Tāpēc jūs varat to novietot ne tikai veselības zonā, bet arī mīlestības, bagātības vai bērnu zonā.
Veselības koku jānovieto austrumu sektorā. Tā iedarbību pastiprināt var ar cīruļa vai aļņa figūriņām, mākslīgo ūdenskritumu vai akvāriju.

MĪLESTĪBAS UN AUGLĪBAS KOKS

Par mīlestības koku tiek uzskatīts mandarīnu koks. Te jārīkojas tāpat kā ar veselības koku – var iegādāties dzīvu koku vai izmantot mākslīgo. Protams, der arī glezna. Mīlestības un auglības koks ir atbildīgs ne tikai par mīlestību un seksu, bet arī par savstarpējo sapratni un veseliem pēcnācējiem.

Vēl viens mīlestības koks ir plūme. Ziedoša plūme īpaši labvēlīgi iedarbojas abpusējas mīlestības un laimīgas laulības nodrošināšanā.

Savukārt vīnogu ķekars, tāpat kā vīnogulājs ar augļiem no nefrīta vai oniksa, ir talismans auglībai, ilgam mūžam, labklājībai. Tas palīdz ieņemt bērnu, ienes ģimenē bērnu smieklus, sekmē to, ka bērni aug veseli un laimīgi.

Mīlestības koku jānovieto guļamistabas vai tās telpas, kurā pavadāt visvairāk laika kopā dienvidrietumu zonā. Lai sekmētu talismana iedarbību, novietojiet tam blakus pāra figūriņas– divu mandarīnpīļu, divu delfīnu, divu baložu figūriņas.

Savukārt vīnogu koku jūs varat novietot gan mīlestības, gan bērnu sektorā.

Starp citu, par iespējamām problēmām jūsu dzīvē var pavēstīt ne tikai naudas koks, bet arī visi pārējie koki. Dzīvie koki, kā jau minēts, sāk slimot vai met lapas, bet no mākslīgajiem paši no sevis sāk krist akmentiņi, monētiņas vai augļi. Neatstājiet šīs zīmes bez uzmanības, tad jūsu dzīvē vienmēr vis būs kārtībā.