Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:278, Did:0, useCase: 3


Kā pareizi izvēlēties māju pēc Fen šui mācības

Redakcija
Redakcija

Visiem ir zināms, ka Fen šui ir mācība par apkārtējās pasaules un cilvēka mijiedarbību. Tomēr ne katrs zina, cik šī mijiedarbība ir svarīga un mūsu dzīvi ietekmējoša. Piemēram, gadās, ka kāds precēts pāris nomaina dzīvesvietu un viņu kopdzīve kardināli mainās uz labo pusi. Cits piemērs: kāds agrāk veiksmīgs uzņēmums pēc ofisa telpu maiņas nonāk uz bankrota robežas. Tas viss tikai tāpēc, ka mūsdienu cilvēki ir attālinājušies no dabas, nepārzina vai klaji ignorē tās likumus, tādējādi bieži vien piesaistot sev neveiksmes. Šajā sakarā piedāvājam iepazīties ar svarīgākajiem mājas izvēles nosacījumiem, kurus ievērojot, jūsu dzīves kvalitāte manāmi uzlabosies.

1. Piemērotas vietas izvēle

Ja māju domājat būvēt paši, tad izvēlei jāsakas ar piemērotas apbūves gabala meklēšanu. Ideāls variants būs tāds, ja māja atrodīsies dienvidu nogāzītē. Vēl labāk, ja tās tuvumā būs kāda ūdenstilpne.
Pašam apbūves gabalam jābūt kvadrāta vai taisnstūra formā; nav vēlams trapecveida zemes gabals, kaut gan vēl ļaunāk būvēt māju uz trīsstūra veida zemes gabala.

2. Mājas izvietojums

Liela nozīme ir arī mājas izvietojumam. Vēlams, lai māja atrastos gandrīz zemes gabala centrā, taču tā, lai mājas aizmugurē vietas paliktu mazliet vairāk, nekā tās priekšā. Tad varēsiet rēķināties ar draugu palīdzību un veiksmi darbos.

3. Mājas ārējais izskats

Jūsu mājai jāizskatās draudzīgai, tas nozīmē, ka māja, piemēram, nedrīkst līdzināties cietoksnim. Tāpat mājai nav vēlami asi izvirzījumi un tornīši ar smailēm. citādi jūsu ģiemnē būs bieži strīdi.
Nekad neiegādājieties māju ar pārāk sarežģītu arhitektūru, jo tā simbolizēs jūsu ģiemenes trauslumu un ievainojamību. Piemeklējiet tādu ēku, kas rada veseluma iespaidu. Mājai it kā vizuāli "jāieaug" zemē. Tad arī tās īpašniekus neviens nevarēs izkustināt no vietas, kurā viņš savā dzīvē iekārtojies.

4. Nefrīta josta

Pēc iespējas vēlams atrast māju, kas atrodas ceļa vai upes ielokā. Šāds izvietojums tiek dēvēts par nefrīta jostu un garantē veiksmes piesaistīšanu visiem mājas iemītniekiem.

5. Kaimiņi

Neko labu negaidiet no ēkas, pret kuru ir virzīts kaimiņu mājas asais stūris. Izvēlieties māju, kas atrodas pietiekami tālu no estakādēm, kapsētas, slimnīcas.
Labāk, lai pie jūsu mājas atrastos upīte, parks, zaļš pagalms utt. Tad augu pozitīvā enerģija dos spēku arī jums.

Sertificēta Fen šui speciāliste Iveta Apškrūma