Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:278, Did:0, useCase: 3


Vai mākslīgajiem istabas augiem piemīt īpašs spēks un enerģija?

Redakcija
Redakcija

Jau daudzus gadus modē ir mākslīgie augi. Mēs redzam mākslīgās palmas birojos, veikalu skatlogus rotā mākslīgo ziedu virtenes un arī mājās arvien biežāk vāzēs tiek ievietoti mākslīgo ziedu pušķi un nokarenie augi. Jā, mākslīgie augi ir skaisti, bet, pats galvenais, tie nav jākopj.
Bet vai tiem piemīt arī kāds maģisks spēks? Vai no tiem ir kāds labums, izņemot dekoratīvo?

Pēc izcelsmes mākslīgos ziedus var attiecināt uz nedzīvo dabu, tomēr ir viens nopietns iemesls, kas dažus mākslīgos augus ļauj ieskaitīt dabīgo, dzīvo augu rindās.
Meistars, kas izgatavojis mākslīgos ziedus, ieliekot šajā procesā dvēseli, devis nedzīvajai matērijai daļu no savas sirds siltuma. Atšķirt "dzīvu" mākslīgo augu no nedzīva (enerģētiski tukša) ir ļoti vienkārši. Lielākā daļa mākslīgo augu ir nedzīvi,- tie ir augi, kas izgatavoti rūpnīcās ar automātisko iekārtu palīdzību.
Cilvēka rokas, viņa mīlestība pret dabu un darbu rada "dzīvos" augus. "Dzīvie" mākslīgie augi kalpo kā talismans, ārstē un sargā cilvēka dvēseli.

Bet kāda ir nedzīvo augu iedarbība? Tā kā nedzīvie augi nav aizsargāti ar mīlestības auru, tie darbojas kā vampīri, uzsūcot sevī enerģiju no cilvēkiem un apkārtnes, kur tie atrodas. Nedzīvie augi savāc visus netīrumus un putekļus, rezultātā saindējot atmosfēru telpā, kur tie novietoti.

Tomēr nemēdz būt nekas viennozīmīgi slikts. Ja reiz cilvēki ir izdomājuši un radījuši mākslīgos augus, tātad no tiem ir kaut kāds labums. Mākslīgie augi- vampīri vajadzīgi tajos gadījumos, kad mājā ir tik "smaga" atmosfēra, ka dzīvie augi tajā neaug.
Mākslīgie augi, kurus nav radījušas cilvēka rokas, bet gan rūpnieciskās iekārtas, pievelk visus apkārt esošos netīrumus, kas nav saskatāmi ar aci. Taču ilgi šādus augus mājās turēt nedrīkst, jo to iespējas nav neierobežotas. Savācot sevī visu apkārt esošo negatīvo enerģiju, mākslīgie augi nevarēs to pārstrādāt, līdz ar to kļūs par bīstamu "ļaunā spēku' avotu. Apmēram pēc mēneša no šādiem augiem- vampīriem vajadzētu atbrīvoties; vislabāk tos būtu sadedzināt. Attīrītajā telpā tagad droši var ienākt jauni iemītnieki- dabīgie, dzīvie augi.

Sevišķi bīstami mākslīgos augus ir turēt mājās ar tīru enerģētisko lauku. Parasti šāda enerģētika sastopama tur, kur dzīvo optimisti. Tāpat kā vampīrs neizvēlas sev barību, arī sintētiskie augi- vampīri nenoniecina tīru enerģētiku- tie pievilks sev klāt prieka un labestības daļiņas, kas atrodas atmosfērā. No tā gan mājas atmosfēra netiks bojāta, taču notiks enerģijas daļiņu pārkārtošanās, kā rezultātā enerģētiskajā laukā var izveidoties tukšās vietas. Tā rezultātā var rasties dažādi negaidīti un nepatīkami notikumi- pēkšņas mājinieku saslimšanas, melanholijas lēkmes, strīdi nieku dēļ.

Apkārt esošās matērijas daļiņas pie sevis pievelk ne tikai rūpnīcās izgatavotie mākslīgie augi. Jebkurš sintētisks materiāls darbojas līdzīgi. Tomēr visbīstamākie ir tieši mākslīgie augi, īpaši tie, kas visvairāk līdzinās dabīgajiem.

Padomājiet paši- gadās mums ieraudzīt skaistu ziedu, pret kuru nevaram palikt vienaldzīgi: mēs sūtām ziedam savu sajūsmu, savas jūtas. Bet zieds izrādās mākslīgs... Dzīvs, dabīgs zieds, sajūtot mūsu sajūsmu, atbildēs mums ar to pašu, sūtīs mūsu virzienā savas dvēseles stariņu, savukārt, mākslīgais augs neatbildēs ne ar ko. Tā mēs tikai atdosim un atdosim savas dvēseles stariņus, līdz kamēr mūsu sirds būs iztukšota...

Šķiet, mūsu prieks, mūsu maigās jūtas varētu apgarot, atdzīvināt mākslīgos augus, taču atdzīvināt tos ir tikpat grūti, cik pamodināt mirušos.
Tāpēc, pirms novietot savā mājā vai birojā mākslīgos augus, labi padomājiet par to, kādas būs sekas!

Lai jums veicas!

     [+] [-]

, 2013-09-04 09:59, pirms 11 gadiem
Tā pat kā mākslīgajiem augiem, tā arī sausajiemz iediem piemīt jau minētā negatīvo enerģiju uzsūkšana sevī. Taču ir viens maziņš, bet svarīgs knifiņš. Šie mākslīgie ziedi un kaltētie, šīs negatīvās enerģijas uzsūc aptuveni 1 gadu, taču pēc 1 gada tie sāk izdalīt to visu laukā no sevis, lai izvairītos no tā, nevajadzētu turēt mājās vienus mākslīgos ziedus vai kaltētos vairāk par 1 gadu. Pēc gada tos vajadzētu izmest vai vēl labāk sadedzināt, tādējādi atbrīvojoties un daudzām negatīvām emocijām Jūsos pavisam.