Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:278, Did:0, useCase: 3


Maģiskais lotosa zieds - iedvesmas un gudrības simbols

Redakcija
Redakcija

Šis brīnišķais zieds ar maigo aromātu Ķīnā ir lielā cieņā jau ne vienu vien gadu tūkstoti. Tas tiek uzskatīts par vienu no varenākajiem simboliem, kas cilvēkus apvelta ar gudrību, sniedz apgarotību, mieru un iedvesmu. Lotosa zieds veicina garīgā un radošā potenciāla izaugsmi. Novietots mājā, tas attīra telpu no negatīvās enerģijas. Maigās lotosa ziedlapiņas spēj aizturēt pozitīvo enerģiju, liekot tai pastāvīgi cirkulēt jūsu tuvumā. Šī attīrītā enerģija labvēlīgi ietekmē ikviena mājas iemītnieka domas un rīcību, vienlaicīgi nomierinot un atbrīvojot no stresa.

Iedarbīgs ir ne tikai dzīvs lotosa zieds, bet arī no kristāla izgatavots.

Ja jūsu mājā ir skolas vecuma bērns, novietojiet uz viņa rakstāmgalda nelielu kristāla lotosa ziedu. Šis talismans būs lielisks palīgs mācībās. Bērns ar lielu entuziasmu attieksies pret saviem pienākumiem, viņam radīsies iedvesma un vēlme apgūt jaunas zināšanas.


Kā zināms, dienvidrietumu mājas daļa ir mīlestības zona. Novietojiet šajā zonā lotosa ziedu, ja esat vientuļš un vēlaties atrast savu otro pusīti.






Lotosa zieds palīdz atrisināt arī ģimenes problēmas, stiprināt laulāto mīlestību, veidot harmonikas attiecības un veicināt stabilitāti. Stiprināt ģimenes saites palīdz ne tikai kristāla lotosa zieds. To var aizstāt ar pie sienas pretī gultai piekarinātu glezna vai attēlu, kurā redzams skaists lotosa zieds.


Ja palaimējas dabā ieraudzīt uzziedējušu lotosa ziedu, ieelpojiet tā dievišķo aromātu un noteikti iedomājieties vēlēšanos. Tiek uzskatīts, ka lotosa zieds noteikti to piepildīs.
Es katru gadu laikā, kad uzzied lotosa zieds, dodos uz LU Botānisko dārzu, lai papriecātos par brīnumu klātienē. Un ticiet vai nē, bet sajūta vienmēr ir īpaša.


Izvēloties lotosa zieda figūriņu, nav vajadzīgs liela izmēra talismans. Tam harmoniski jāiekļaujas jūsu interjerā, bet, galvenais, kristāla ziedam jāpatīk jums pašam. Tikai tad tas spēs atklāt visu sava maģiskā spēka varenumu.


     [+] [-]

, 2015-01-15 19:22, pirms 9 gadiem
Austrumos lotoss simbolizē garīgo evolūciju. Fiziskajā plānā izaudzis dubļos, tas transmutējas Kosmiskā Skaistuma simbolā.