Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Astroloģiskā prognoze 31. janvārim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns

Auniem šodien jābūt īpaši uzmanīgiem. Sevišķa piesardzība jāievēro tiem, kas nodarbināti celtniecībā.
Var nākties mainīt savus plānus, pārcelt tikšanās, taču, visticamāk, tas viss būs uz labu. Tā kā šīsdienas notikumus ietekmēt nav jūsu spēkos, tad vismaz centieties no notiekošā gūt sev maksimālu labumu. Izvairieties no citiem cilvēkiem adresētiem neuzmanīgiem izteikumiem- kāds var jūsu teikto pārprast
Vakarā parūpējieties par romantiskas gaisotnes radīšanu mājās.


Vērsis

Vēršiem šodien vajadzētu izvairīties no tikšanās ar draugiem vai radiem- tās tik un tā nenotiks sevišķi draudzīgā gaisotnē. Labākais variants- doties ārpus ierastās vides, lai dienu pavadītu starp nepazīstamiem cilvēkiem. Varbūt varat saorganizēt nelielu komandējumu, doties pieredzes apmaiņā vai vienkārši atpūtas braucienā.
Svarīgās lietās un darbos šā kā tā šodien neveiksies, tāpēc itin mierīgi varat pievērsties savām privātajām vēlmēm.
Vakarā varat pasēdēt pie ugunskura, sarīkot pikniku vai doties izbraukumā ar laivu.


Dvīņi

Esiet piesardzigi savos izteikumos un attieksmē pret draugiem un paziņām. Pastāv ļoti liela iespēja izraisīt strīdus ar neparedzamām sekām. Zvaigznes iesaka savaldīt savas emocijas, lai cik grūti tas nāktos. atcerieties, ka labākais padomdevējs visās krīzes situācijās ir vēss prāts. Tas arī šodien būs vērtīgs palīgs un veiksmes atslēga mērķu sasniegšanā.
Vakaru varat pavadīt kopā ar ģimeni vai mīļoto cilvēku.


Vēzis

Vēžiem šī diena ir piemērota dažādiem tālākiem izbraukumiem, komandējumiem un ceļojumiem. Taču tas neatbrīvos jūs no nepieciešamības risināt sasāpējušās problēmas Tāpat nav vēlams atlikt uz vēlāku laiku dažādu konfliktsituāciju atšķetināšanu. Paļaujieties uz savu intuīciju- tā jums pateiks priekšā pareizos gājienus.
Noteikti atlieciniet laiku atpūtai, relaksācijai un atveseļojošām procedūrām. Dariet to kopā ar bērniem, otro pusīti, ģimenes locekļiem. Kopīga atpūta var būt lieliska vakara pavadīšanas iespēja.


Lauva

Lauvām diena nebūs viegla. Jums ir lērums nepabeigtu darbu, kuriem pienācis laiks ieraudzīt dienas gaismu. Ķerieties ar entuziasmu klāt visam, kas jau kādu laiku atlikts dziļākajās rakstāmgalda atvilktnēs. Tuvojas pārmaiņu un jaunu projektu laiks, taču, lai tos veiksmīgi uzsāktu, jāpabeidz vecās lietas.
Nepārslogojiet sevi šodien fiziski, vairāk darbojieties ar galvu.
dienas otrā pusē atrodiet laiku atpūtai, pastaigām svaigā gaisā un kādai labai gr;amatau.


Jaunava

Diena būs pilna ar dažādām negaidītām situācijām, notikumiem un pārsteigumiem, daži no kuriem iepriecinās, bet citi- radīs bažas. Taču baidīties nav vērts,- jūs ar visu tiksiet galā bez lielām grūtībā. Pagaidām veiksme ir jūsu pusē. Arī milzīgās darbaspējas un neatlaidība būs lielisks palīgs ceļā uz mērķi, un pārsteigs ne vienu vien jūsu kolēģi vai draugu.
Vakarā vēlams sarunāt tikšanos ar kādu senu, labu draugu, kurš vienmēr jūs atbalstījis, uzklausījis un palīdzējis.
Draudzīga saruna ar saprotošu personu ir tieši tas, kas jums šobrīd visvairāk vajadzīgs.


Svari

Svariem smaga diena. Visu, ko šodien plānosiet un darīsiet, vispirms rūpīgi pārbaudiet un apsveriet- pastāv liela iespēja pieļaut kļūdas, kuras vēlāk būs praktiski nelabojamas, un viss, kam būsiet veltīju;si laiku un pūles, var izrādīties veltīgs. Nekautrējieties lūgt padomu citiem, sevišķi garīgi tuviem cilvēkiem- no malas vienmēr labāk redzams. tiem, kas plāno uzsākt jaunu projektu, vēlams nedaudz nogaidīt.
Vakaru veltiet prieka gūšanai tādā veidā, kā jums pašam labpatīkas. sievietēm vēlams atlicināt pāris stundas skaistumkopšanas procedūrām.


Skorpions

Tas, par ko šodien sapņojat, pēc kā ilgojaties un ko vēlaties panākt, var nepiepildīties. Nodzīvojiet šo dienu pēc principa- labāk zīle rokā, nekā mednis kokā. Pēc iespējas kontrolējiet notiekošos procesus, neko neatstājiet pašplūsmā, kā arī paplašiniet savu paziņu, domubiedru un sdarbības personu loku. Situācijās, kuras draud pāraugt strīdā, meklējiet kompromisu. Un nevainojiet citus tur, kur galvenais vaininieks esat jūs pats.
Vakaru vēlams veltīt domu sakārtošanai, nakotnes plānošanai un dvēseliskām pārdomām.




Strēlnieks

Strēlniekiem šodien īpaši jāpiedomā pie pareizas ēšanas. Tāpat jāatrod laiks fiziskām aktivitātēm un gaisa peldēm. Kas attiecas uz darbu un profesionālo jomu, izmantojiet savu radošo potenciālu, enrģiju un intuīciju, lai sasniegtu pēc iespējas vairāk. Šodien ir īpaša diena, kad varat sevi parādīt kā interesantu un gudru personību- no tā būs atkarīga arī jūsu nākotne. Un, ja vēlaties kaut ko mainīt savā dzīvē, tad nepalaidiet garām izdevīgu brīdi.
Vakaru veltiet mierīgai atpūtai- jums taču to tik ļoti gribas.


Mežāzis

Darbos šodien veiksies, taču jābūt uzmanīgam attiecībās ar apkārtējiem. Neiesaistieties nekādās konfliktsituācijās, netērējiet laiku tukšam runām un nekādā gadījumā nevienu neaprunājiet- sekas tam var būt ļoti nepatīkamas.Tāpat piesardzīgi izturieties pret jauniem projektiem un piedāvājumiem- ar tiem var rasties neparedzēti sarežģījumi. Ja kaut kas nesanāk, nekrītiet panikā un izmisumā, bet mierīgi visu apdomājiet, sakārtojiet un gan jau risinājums atradīsies pats no sevis.
Vakaru pavadiet kopā ar savu mīļoto cilvēku vai vecākiem.


Ūdensvīrs

Diena Ūdensvīram būs pilna ar dažādiem sīkiem darbiņiem un darīšanām, tai skaitā saimniecības jautājumiem. Sevišķu uzmanību pievērsiet savam budžetam: kontrolējiet izdevumus, atliciniet kādu rezervi, jo priekšā stāv negaidīti tēriņi, kuriem labāk sagatavoties jau laikus.
Mēģiniet izvairīties no strīdīgām situācijām, sevišķi neielaidieties konfliktos ar tuviniekiem- pat, ja viņi šķiet ļoti kaitinoši. Vakarā vēlamas organismu attīrošas procedūras. Neēdiet pirms miega.


Zivis

Zivīm šodien veiksmīga diena, kas sola arī kādu prieciņu un patīkamu pārsteigumu finansu jomā. Iespējams, ka tieši šodien piepildīsies kāds jūsu klusībā lolotais sapnis. Daudzas Zivis šodien sastaps jaunu mīlestību vai vismaz simpātiju, ar kuru vērts turpināt attiecības. Jebkurā gadījumā- cilvēki, ar kuriem šodien iepazīsieties, paliks jūsu dzīvē uz ilgu laiku. Visā, kas šodien notiks, paļaujieties uz savu intuīciju. Tā jums vispār ir samērā nekļūdīga, bet šodien darbosies vienkārši izcili. Vakarā vēlama kontaktēšanās ar visdažādākajiem cilvēkiem, tai skaitā romantiskas tikšanās.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls