Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Kas mūs sagaida 2020. gadā? Astroloģiskā prognoze katrai zodiaka zīmei

Redakcija
Redakcija

Kas mūs sagaida 2020. gadā? Astroloģiskā prognoze katrai zodiaka zīmei
Foto: Ilze Reiha


Epadomi decembra noskaņās piedāvā dāvanu Jums visiem no astroloģes Ilzes Reihas. 2020. gada prognozes katrai zodiaka zīmei. Lielā astroloģiskā prognoze visām zīmēm un enerģētika 2020. gadam ŠEIT. Vērtīgu 2020. gadu!

Auns.

Kopumā Auniem darbīgs laiks, kas prasīs pacietību un izturību, plānošanu visa gada garumā. Uz ātriem rezultātiem nevajadzētu cerēt. Sakot no jūlija ļoti spēcīga Marsa ietekme, kas būs jūtama līdz pat rudenim. Iespējams, ka būs jāatgriežas pie reiz aizsāktām idejām, projektiem. Veselība jāsaudzē visa gada garumā. Grūtāks gads varētu būt trešās dekādes Auniem. Netrūks arī kārdinājumu, šķietami ātru uzvaru, vilinājumu. Būs jāspēj atšķir patiesais no falšā. Arī finansu un īpašumu jomā Auniem būs pagrūti atsperties, lielās ieceres vēl gaidīs . Mīlestībā , attiecībās un radošajās jomās labāk var veikties februārī, septembrī un decembra otrajā pusē, bet mīlestības lietās kāds satraukums var iezagties augustā un novembrī. Darba un auto lietas labāk kārtot pašā gada sākuma-janvārī, februārī. Jūnijā-jūlijā var būt tāda kā sabremzēta enerģētika, tāds dzīves restarts.

Vērsis.

Lai arī Vērša zīmē jau labu laiku iesoļojis nemiera gars, planēta Urāns, tomēr Vērsi sevi nākamajā gadā varētu saukt par laimes luteklīšiem, jo pret šo zīmi enerģētika ir viena no labākajām visās dzīves jomas, jo īpaši jau finansu un īpašuma jautājumos. Liktenis jums būs labvēlīgs , ja vien visu jauno pieņemsiet ar sev cienīgu mieru un attieksmi. Ja būsiet mierīgi un par niekiem nesatrauksieties, jums var uzsmaidīt arī Fortūna. Daudziem no jums pavērsies dažādas jaunas iespējas, variet savu dzīves kvalitāti uzlabot ar dažāda veida inovācijām- tā teikt, modernizēt to. Var parādīties aizrautība mūzikā, dejā , sportā, zinātnē. Iespējams jūs piemeklēs atziņa, ka jauns ne vienmēr ir sliktāks par pierasto.

Nopietnas kaites jums nedraudēs, ar visu tiksiet galā ari veselības jautājumos. Attiecībās kā jau Vērši, modīsieties līdz ar pavasari. Arī lapkritis var likt justies jauki attiecībās, tas nekas, ka rudens dabā..jūs tas nesatrauks, varbūt tieši pretēji- darīs jūs romantiskus. Martā variet iegādāties jaunu spēkratu, tas priecēs.

Dvīņi.

Karmas mezgls pamazām tuvojas jūsu zīmei, tas var liecināt, ka nākamais gads piedāvās risinājumus vairākās dzīves jomās vienlaicīgi. Būs pienācis laiks šķetināt tos sapinušos pavedienus. Tos vairs nevarēs atlikt malā uz vēlāku laiku. Mīlestības un radošajā laukā svarīgs laiks var būt maijs-jūnijs, kad Venēra metīs līkločus jūsu zīmes teritorijā. Var atgriezties bijušas jūtas, vēlme atjaunot jau reiz bijušas attiecības. Esošajās var būt tāda kā revīzija. Ja kādam stāv iesākts gara darbs, tad tieši šogad to varētu turpināt un pabeigt. 2. Dekādē dzimušos var pārņemt šaubu un neziņas, maldu periods. Dzīves migla klīdīs, bet pamazām. Nopietna problemātika jums nedraud nedz veselībā, nedz finansēs. Tieši pretēji- finansiālais un veselības stāvoklis vienlaicīgi uzlabosies-pamazām, bet tomēr ceļš būs vērsts uz attīstību, izaugsmi. Mīlestības un labsajūtas lauciņš būs labvēlīgs vēlajā rudenī. Neskatoties uz tumšo laiku, jūsu sirdīs spīdēs gaisma.

Vēzis.

Kopējā enerģētika vēl nebūs no vieglākajām, sajūtas var būt divējādas. No vienas puses variet sastapties ar necerētiem šķēršļiem, grūtībām, bet no otras puses var būt tāds iekšējs enerģijas kāpums, kas liks darboties, kustēties, neļaus atslābināties. Vairāk grūtību var piedzīvot trešās dekādes Vēži. Jums jābūt emocionāli stipriem un gataviem arī pārkāpt dažādas dzīves barjeras, ja tas būs nepieciešams. Jāpiedomā par savu veselību-gan fizisko, gan emocionālo. Faktiski, vēl tikai astei pāri jāpārkāpj un tad jau arī viss ies uz labo pusi. Pirmās un otrās dekādes Vēzīsi varēs justies mierīgi un atviegloti. Jūnijs un jūlijs labs laiks spēku atjaunošanai, sevis palutināšanai, kauliņu izsildīšanai. Finansu un īpašuma lietas labāk atlikt uz nākošo gadu. Šajā gadā var plānot un sakārtot savas saistības, bet atspersieties nedaudz vēlāk. Ka jau labi ekonomisti, tiksiet ar visu galā lieliski. Balstieties uz savu vienmēr stipro plecu-intuīciju un sajūtam, tās jūs nepievils neviena jomā. Novembrī var atrisināties gada laikā sasāpējušās tēmas. Mīlestības un citos baudu laukos labs klimats būs augustā un oktobrī. Auto iegādei un braucieniem labvēlīgs laiks būs maijā , jūnijā. Tajos pašos mēnešos labi ies arī darba lietās.

Lauva.

Vērīgāk sevī un apkārtējos jāieklausās Lauviņām, kas dzimušas Jūlijā. Tā ir Lauvas zīmes pirmā dekāde. Šajā dekādē dzimušie var izjust lielāku spriedzi visa gada laikā. Var būt sajūta, ka jūsos skan tāds vibro zvans, var būt tāda kā trauksmes sajūta, nemiers, satraukums . Var būt jaunas iespējas, piedāvājumi, kas jūs it kā izsit no līdzsvara. Arī kāds sarežģījumu laiks tieši jūlija Lauviņam var būs gada vidū, maija beigās, jūnijā, jūlijā. Kādam veselība liks sevi manīt, kādam cita jomā nāksies aprisināt nopietnākus uzdevumus. Augusta Lauviņas var justies samērā komfortabli it visās jomās. Finansu un īpašuma lietās viss kārtībā, vēl jo vairāk- naudiņu var ieguldīt kādās radošās idejās, nodarbēs. Var veikt uzkrājumu, lai arī nākamais gads, kad finansu planētiņa būs Lauvām opozīcijā, neliks jums satraukties par problēmām naudas un īpašumu sakarā. Vies nāk un iet, mainās un vērsts tikai uz vienīgi uz jūsu pašu attīstību. Izdariet savu Lauvas lēcienu , kā vienmēr-precīzu: esiet īstajā vietā un laikā. Harmonija attiecībās un visādi citādi vērojama septembrī.

Darbiem un auto lietām labvēlīgs arī pats gada sākums - janvāris, februāris. Ja vēlaties īstenot reformas darba jomās, tad esiet tām gatavi – šajā gadā tās var izdoties, tikai tas var prasīt ilgāku laiku.

Jaunava.

Jūs Jaunavas variet būt priecīgas, jo visa sarežģīto planētu plejāde ir labvēlīga pret jums un tas, kas skars citus kā problemātika, jūs galīgi netraucēs. Variet mierīgi realizēt savus sapņus, turpināt pilnveidot sevi un savu vidi. Vienīgi dažām , kas dzimušas zīmes viducītī, var uznākt kāda šaubu ēna, neziņa, neskaidrība par kādu no savas dzīves svarīgākajām jomām.

Maijs un jūnijs var atpūst kādu negaidītu sajūtu mīlestībā, attiecībās. Var būt kāda attiecību restartēšana, atgriešanās pie bijušiem partneriem. Tomēr īsti labs laiks mīlestībā tas nebūs. Labāk attiecības stiprināt rudenī-oktobrī, pēc saviem šūpļa svētkiem, kad enerģija būs atkal atgriezusies . Pirmās dekādes Jaunavas-augusta dzimušās, pavasarī februārī-martā var sajust tādu kā nemieru uz pāris nedēļām. Domas un darbi sakārtosies aprīlī un maijā.
Naudas un īpašuma lietās visam vajadzētu veikties. Nopietnu problemātiku arī veselībā nemana.

Svari.

Pieredze rāda, ka Svaru zīmes cilvēkiem pēdējos pāris gados neiet pārāk viegli. Tas saistīts ar tādu kā asu stūri, jeb bultu, ko saņemta no planētu atrašanās Mežāža zīmē. Ja pirmajā un otrajā dekādē dzimušie var sākt uzelpot, tad trešās dekādes Svari nākamo gadu vēl var izjust kā grūtu, sarežģītu periodu tādā kopēja kontekstā. Visgrūtāk varētu būt gada sākums vidus un nogale. Tādi kā trīs etapi, kas jāizdzīvo ar pacietību, mieru un koncentrēšanos . Pirmajā vieta būs veselība , pārējo vēl var pieciest un izturēt. Arī finansu un par īpašumiem atbildīgā planēta, šajā gadā nav jums īpaši labvēlīga. Labāk nogaidīt, bet nesasteigt lietas un darījumus šajos jautājumos. Varbūt nāktos kaut ko samazināt, no kaut kā atteikties. Ieskrieties varēsiet sākot ar nākamo 2021. gadu. Tad pret jums pūtīs labvēlīgāki kosmiskie vēji. Jums tik svarīgajā attiecību jomā labāks periods varētu būt maijā, jūnijā, kad varētu reanimēt arī kādas zudušas jūtas. Var atšķetināt samilzušus mezglus mīlestībā. Attiecībās labs mēnesis varētu būt novembris. No jūlija līdz pat oktobrim kaut kāda enerģētika var saspīlēties -vairāk tas var skart darbu, braucienus, darījumus, auto tēmu. Līdz ar Marsa cilpas izbeigšanos, oktobrī-novembrī, dzīvē atkal var iestāties normāls ritms.

Skorpions.


Nopietnu problemātiku nemana, kopējā enerģētika labvēlīga, tomēr it kā aiz stūra kāds stāvētu un gaidītu, kad šo enerģētiku varētu tā nedaudz pabojāt. Kā teicienā par to , lai dzīve neliktos tik salda...medum jāpiepilina kāda darvas pilīte. Jo vairāk tas attiecas uz oktobrī dzimušajiem , pirmās dekādes Skorpioniem, kuriem opozīcijā atrodas nemiera cēlājs planēta Urāns un ik pa laikam uzdod ar nemiera bultu. Liek sajust stresu, bezmiegu vai kādu pēkšņu satraukumu. Kādu var piemeklēt labas idejas, pēkšņa apskaidrība, vieds sapnis vai vīzija. Ieklausieties jaunos, nepierastos impulsos, Kosmoss jums grib kaut ko pavēstīt.

Lielāku problemātiku oktobra Skorpioniem var radīt Saturna ietekme no Ūdensvīra zonas, no kuras tas sūtīs savu aso bultu ap maiju, jūniju, jūliju. Tas būs signāls, ka nākamais gads nebūt vairs nebūs tik vienkāršs, kā šis, esiet modri it visā, pacietīgi un kārtīgi. Kāds risinājums var nākt vasarā-ap jūniju, jūliju. Auto iegādei labs laiks maijs, jūnijs. Mīlestības un radošajās izpausmēs esiet modri janvārī, augustā un decembrī.
Finansiāli – šis gads jāizmanto savā laba, jo nākamais var pieprasīt jostas savilkšanu par kādu caurumiņu stingrāk.

Strēlnieks.

Daudziem no jums būs pienācis mezglu šķetināšanas laiks, kad saburzīto mezglu saišķi, kas izveidojies kādā no dzīves jomām un kuru tik veiksmīgi esiet iemetis kādā dziļākā atvilktnē, nāksies atrast un diegu pa diegam atraisīt. Tad būsiet šogad kādu savu uzdevumu izpildījis. Ja izvairīsieties un pietrūks pacietības saišķa raisīšanai, karmas mezgli savilksies vel ciešāk. Izmantojiet laiku, kad variet atbrīvoties no pagātnes rēgiem un problēmām. Sāciet domāt tajā virzienā, kur vai kas ir tā joma, kur enerģētika prasa risinājumu! Finansiāli stabils laiks. Arī īpašuma jautājumi ies no rokas. Kādam no otrās dekādes Strēlniekiem var būt kāds šaubu un neziņas posms gada laikā, bet gan jau drīz miglas aizskars kritīs un mērķis izkristalizēsies. Mīlestība un radošajā laukā labs mēnesis varētu būt februāris, septembris un decembris. Var būt vērojama liela darba dinamika, daudz darba, dažādi izbraucieni sākot no jūlija līdz pat vēlajam rudenim. Kāda problemātika attiecību lauciņa varētu būt jūtama maijā, jūnijā, kad var būt vēlēšanās kaut ko restaurēt, atgriezt attiecību sakarā. Veselība laba, vairāk fizisko nodarbju, aktivitāšu un svaiga gaisa!

Mežāzis.


Mežāžu zīmē visnopietnāko planētu sakopojums pašiem Mežāžiem var izrādīties tīri labvēlīgs laiks. Kaut gan var gadīties, ka kādam no šīs zīmes īpašniekiem ir gana nopietnu uzdevumu risināšanas laiks. Viennozīmīgu prognožu nav un nevar būt. Katram pēc nopelniem! Labi var risināties finansu un īpašuma jautājumi, var būt laba izaugsme, karjera. Tomēr veselības jautājumos jābūt piesardzīgākiem, ir īpaši trešajā dekādē dzimušajiem. Jums jādomā pie slodzes samazināšanas, atteikšanās no kaut kā lieka, visu ar mēru, citādi Saturns var stādināt, ierobežot. Gada sākums dinamisks, bet līdz ar to arī jābūt uzmanīgākiem kā citus gadus. Janvāri un februāri jāvada tā rāmāk, bez liekiem enerģijas uzplūdiem. Var dzimt interese par jaunām tēmām, rasties jaunas –lieliskas idejas, kas prasīsies realizēties. Sarežģītās periods var būt ap jūliju-oktobri, kad kaut kāds jautājums neliks mieru, pie tā būs jāatgriežas vēl un vēl. Tās var būt gan auto tēmas, gan darba jautājumi, gan veselība- kas nu kuram. Mīlestības laukā labvēlīgāks šķiet marts, oktobris.

Ūdensvīrs.


Kopumā jums nav par ko gausties. Ja nu vienīgi pirmās dekādes Ūdensvīri jau pēdējā gada laikā var izjust tādu kā iekšēju nemieru, satraukumu, dīvainus notikumus ap sevi un sevī. Arī Saturns diezgan brīdinoši jau šogad iesoļo jūsu zīmē, tādejādi janvārī dzimušie Ūdensvīri var sajust šo enerģētikas maiņu ne pārāk labā nozīmē. Saudzējiet sevi, saudzējiet veselību un esiet prātīgi arī citās dzīves jomās. Kā grūtāku variet izjust maiju, jūniju, jūliju. Tad atkal enerģētika uzlabosies un devītais vilnis atkāpsies, bet gada nogalē tas ar jaunu un vēl lielāku spēku var uzjundīt. Taupiet spēkus un enerģiju, tā lieti noderēs nākamā gada laikā. Neuzņemieties pārāk lielu atbildību nedz morāli, nedz fiziski, neizaiciniet sevi. Mīlestības tematika diezgan aktuāla var būt maijā, jūnijā, kad var atgriezties reiz bijušas jūtas, partneri. Var būt sajūta, ka kaut kas jāreanimē. Kādus četrus mēnešus , sākot no aprīļa līdz jūlijam variet būt pacilāta noskaņojumā, mīlestība var celt un spārnot. Arī gada nogale, novembris –var būt jūsu pozitīvais mēnesis.

Zivis.


Paslēpušās no visiem pasaules vējiem un cunami viļņiem, varēsiet mierīgi dreifēt savās labajās sajūtās. Jums labvēlīgs gads gan veselībā, gan finansēs un īpašuma tēmās. Ja nu kādai marta Zivtiņai vēl kāds šaubu un neskaidrību posms, tad pamazām arī jūsu dzīvēs viss izkristalizēsies. Tomēr karmiskie mezgli var savilkties ciešāk un pagātnes atstrāde tuvāko gadu Zivtiņām var būt diezgan jūtama. Ar mīlestību, pacietību arī šie mezgli tiks atraisīti. Galvenais - no to šķetināšanas neizvairīties. Iespējams, ka šie mezgli būs jāraisa tieši mīlestības, attiecību laukā sākot no aprīļa līdz pat jūlijam, kad enerģētika mīlas jomā var būt saspīlētāka. Augustā viss varētu nostāties savās vietās un skaidrība būs, vismaz sirdslietās noteikti. Vēlākā rudenī-ap novembri arī var nākt kāds svarīgs risinājums dzīvē kopumā. Maijs, jūnijs labs laiks auto iegādei un darba lietām, izbraucieniem, darījumiem. Intuīcija kā vienmēr darbosies nevainojami. Tieši tā, nevis loģika ir jūsu stiprā puse. Izmantojiet to un paļaujieties uz sajūtam. Klausiet savai sirdsbalsij un viss būs lieliski!

Lielā astroloģiskā prognoze visām zīmēm un enerģētika 2020. gadam ŠEIT.

Prognozi sagatavojusi "Astrocentrs" profesionāla astroloģe Ilze Reiha.

...pa zibens šautru, pa varavīksnes tiltu, lai mūsos atnāk apgaismība, radošā dzirksts un harmonija!
To arī visiem Jums novēlu Jaunajā Gadā!

Mīlestībā- astroloģe: Ilze Reiha
Tel.: 22027839
astrocentrs@inbox.lv
Konsultācijas, semināri, apmācības, dāvanu kartes, astrologa pakalpojumi
dažādos saviesīgos pasākumos
https://www.draugiem.lv/www.hallo24...

Video projekti, kas skatāmi Epadomi arhīvos:
„12 dārzu maģija” 12 sērijās viesos pie interesanto dārzu īpašniekiem.
„Ko likt galdā 12 zodiaka zīmēm” 13 sērijas.

Intervijas ar astroloģi:
https://www.draugiem.lv/www.hallo24...
Video: Intervija ar astroloģi Ilzi Reihu. Putni...
12 dārzu maģija. Svari un viņa dārzs....
Video: Astroloģiskā virtuve: Ko likt galdā Vēzim?