Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Horoskopi veiksmīgam 30. decembrim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar praktisko ikdienas horoskopu portālā epadomi.lv. Lasi, plāno un veido savu dienu veiksmīgu! Lai izdodas!

Auns

Auniem zvaigznes sola lielisku dienu. Jums tiek dota iespēja, ko gaidījāt ilgi, nepaidiet to garām. Šodien sāktie darbi, projekti un ideju realizēšana nesīs veiksmi un labklājību. Veiksmīgi būs arī jauni kontakti un jaunas iepazīšanās. Arī mīlestības lauciņā šodien uzsāktais var atnest priecīgus brīžus ilgtermiņā.


Vērsis

Vēršiem kopumā mierīga diena, centieties būt neitrāls un atturīgs dažādos finansu jautājumos. Kardināliem lēmumies šī nav labākā diena. Pēcpusdienā gaidāms enerģijas pieplūdums, bet to labāk izmantot fizisku vingrinājumu vai smagāka darba veikšanai. Laba diena, lai izdarītu kādu sen nepaveiktu darbu mājās. Vakarā ieteicamas vakariņas pie kopēja ģimenes galda.

Dvīņi

Dvīņiem šodien zīmīga, izšķiroša diena. Šodien paveiktais var ietekmēt jūsu nākotni dažādās jomās. Tāpēc jābūt piesardzīgiem ar svarīgiem lēmumiem vai straujām rīcībām. Šodien sperts nepareizs solis var sagraut jūsu plānus tuvākai un arī tālākai nākotnei. Taču, ja būsiet pilnīgi pārliecināts un izdarīsiet svarīgu, bet pārdomātu soli, tas būs vērtīgs.


Vēzis

Vēžiem samērā pasīva diena. Šodien labāk izlikties neredzamam, nepieņemt nekādus svarīgus lēmumus, bet neļaujiet arī pieņemt lēmumus jūsu vietā. Tas var izrādīties nelabojami. Jūsu īstais laiks būs pēc pāris dienām, šodien labāk dariet tikai neatliekamo un ikdienišķo. Labs vakars kādas vieglas, romantiskas filmas baudīšanai kopā ar mīļoto cilvēku.


Lauva

Lauvām šodien jādara lietas, kas sagādā prieku un baudu. Izdosies tikai tās. Ja mēģināsiet paveikt kaut ko sakostiem zobiem, visticamāk, tas lemts neveiksmei. Šādus darbus labāk atlikt, kaut vai uz vienu dienu. Arī, ja vakarā gaidām kāda ne pārāk vēlama izskaidrošanās ģimenē, ir vērts izdomāt iemeslu, kāpēc tā jāatliek- šodien cietīsiet fiasko, nav vērts mēģināt. Savukārt, ja gaidāmā saruna, tikšanās vai pasākums jums sagādās patīkamas sajūtas, tad nevelciet garumā- viss izdosies.


Jaunava

Jaunavām šodien brīnumu pilna diena. Ticiet tam, ko redzat, jums šodien uzsmaida neparasta veiksme un visneticamākās lietas , kas notiek, ir reālas. Zvaigznes ir jūsu pusē. Bet nemēģiniet izmantot situāciju, lai brīnumu padarītu vēl brīnumaināku, tas var visu sabojāt. Ļaujieties notikumiem- tie ar jums neko ļaunu šodien nenodarīs.


Svari

Svariem šodien laba diena karjeras attīstībai un finansu situācijas uzlabošanai. Plānojiet tikšanās vissarežģītākajā līmenī, tiecieties ar priekšniekiem , ja tas liekas pareizi. Jūsu idejas un pārliecība jūs ved uz panākumiem karjeras nākamajā līmenī. Veiksmīgi būs arī veiktie pirkumi, laba diena jauna auto iegādei. Ne tik daudzsološa diena mīlas frontē- labāk šo dienu pilnībā veltīt labklājības uzlabošanai.


Skorpions

Skorpioniem radoša diena. Meklējiet skaistumu visā un visur. Šodien varat mēģināt kļūt par mākslinieku arī tad, ja zīmēšanā skolā saņēmāt vāju trijnieku. Radošā puse šobrīd ir daudz spēcīgāka par racionālu- nemēģiniet to apstrīdēt un veikt matemātiskus atklājumus. Laba diena arī, lai rastu harmoniju sevī, varbūt ir vērts nodoties garīgai literatūrai vai mūzikai.




Strēlnieks

Strēlniekiem pārsteigumu diena. Iespējami negaidīti darījumu vai jauna darba piedāvājumi. Varat saņemt kādu negaidītu dāvanu, prēmiju vai vienkārši atrast uz ielas zelta gredzenu vai palielāku naudas zīmi. Bet tikpat iespējams, ka pārsteigumi var būt pilnīgi apgriezti, kas nes zaudējumus. Vienkārši esiet gatavi neparastai dienai.


Mežāzis

Mežāžiem šodien jābūt uzmanīgiem. Turieties kājās gan tiešā, gan pārnestā nozīmē un ne pie kādiem apstākļiem nezaudējiet galvu. Iespējamas traumas vai kādas slimības negaidīta pielavīšanās. Esiet uzmanīgs un gatavs spert pretsoļus negaidītām likstām. Dienas otrajā pusē ieteicams viegls skrējiens vai kāda papildus fiziska slodze- tā jūs labāk sagatavos iespējamiem garīgiem rēbusiem vakarā.


Ūdensvīrs

Ūdensvīriem diezgan parasta, bet stabila diena. Turpiniet visu iesākto, ūdens šķeļ akmeni, ja pilina ilgstoši un nenogurdināmi. Jūs esat uz pareizā ceļa. Nemainiet kursu un nemeklējiet jaunus izaicinājumus. Tam nav īstais laiks. Arī ģimenes dzīvē vārdam rutīna šodien nav slikta pieskaņa. Tieši rutīnu un ierastās darbības no jums gaida tuvākie, labāk nostipriniet vēl kādu tradīciju, pārsteigumu laiks vēl priekšā


Zivis

Zivīm izšķirīga, lēmumu pieņemšanas diena. Iespējams, ka esat uzņēmies pārāk daudz vai otrādi- pārāk maz. Pēdējais laiks izlemt un noteikt prioritātes. Visu izdarīt kvalitatīvi jums neizdosies, tāpēc jāpieņem lēmums, no kaut kā atteikties. Vai tieši otrādi- pārāk ilgi nevarat izlemt nākamo soli un nedarat neko. Arī tad šodien ir īstais brīdis izvēlēties kādu rīcības plānu. Laba diena izšķirošai izvēlei arī romantiskā lauciņā- speriet soli, tas būs ja ne pareizs, tad vismaz solis ārā no strupceļa. Vilcināšanās situāciju tikai sarežģīs

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls