Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Video: Kā notiek vizīte pie astrologa? Skaidro astrologs Kristaps Baņķis

Epadomi sadarbībā ar astroloģijas portālu astrologi.lv turpina piedāvāt sertificēta astrologa un numerologa Kristapa Baņķa ieteikumus.

Šoreiz par to, kā tad notiek vizīte pie astrologa vai numerologa. Kā pieteikt tikšanos, kas jāpaveic pirms un pēc vizītes, ko jautāt astrologam tikšanās laikā un pats galvenais - kādu rezultātu sagaidīt? Astrologs un numerologs Kristaps Baņķis ir pārliecināts, ka stundas vai pusotras stundas laikā astrologs var sniegt ļoti daudz. Svarīgi ir astrologam uzticēties, nemānīt sevi un speciālistu, bet pēc saņemtās informācijas ( tādas ir pietiekami daudz - interesents no kabineta izies ar pabiezu informatīvu mapīti padusē), sākt ar to rīkoties. Tieši rīkoties ir svarīgi, jo astrologs savu uzdevumu būs paveicis un diezgan precīzi iezīmējis veicamos mājas darbus, tālāk atliek pēc iespējas lietderīgāk to visu likt lietā.

Videomateriāls tapis sadarbībā ar astrologi.lv
Vērtējums: +1