Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Horoskopi veiksmīgam 19. decembrim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc jaunu dienu kopā ar praktisko ikdienas horoskopu portālā Epadomi.lv. Lasi, smaidi, plāno un veido savu dienu veiksmīgu! Lai izdodas!

Auns (21.03 – 19.04)

Auniem šodien ieteicams visā ieturēt mēru. Neuzsāciet vienlaicīgi vairākus darbus, nepārslogojiet sevi ne fiziski, ne psiholoģiski. Tāpat ieteicama mērenība ēšanā un citās baudās.
Esiet maksimāli pacietīgi un pieklājīgi atieksmē pret apkārtējiem, sevišķi pret vecāka gadu gājuma cilvēkiem. Atdodiet parādus, ja jums tādi ir, pabeidziet iesāktos, bet uz laiku atliktos darbus, atbrīvojieties no vecām un nevajadzīgām lietām.
Vakaru pavadiet mājās kopā ar ģimeni.



Vērsis (20.04 – 20.05)

Sarežģīta diena. Veiksme smaidīs tikai tiem Vēršu zīmes pārstāvjiem, kas ir drosmīgi, strādīgi un patstāvīgi. Pārējiem ies nedaudz grūtāk. Pirmajā dienas pusē būs grūti ietekmēt notikumu gaitu. Labāk arī to nedarīt- tikai veltīgi iztērēsiet spēkus un enerģiju. Vērojiet notiekošos, sekojiet situācijas gaitai un dariet savā labā tik, cik tas iespējams. Nestastiet nevienam par savām idejām, problēmām un nākotnes plāniem, kā arī neļaujiet ietekmēt sevi. Jūs esat uz pareizā ceļa, pat, ja pats par to nenojaušat.
Vakarā varat doties ciemos pie draugiem vai uzaicināt viņus pie sevis.


Dvīņi (21.05 – 21.06)

Dvīņiem veiksmīga diena- gaidāms jaunu spēku pieplūdums un ideju uzplaiksnījums, kuru realizācija dos sen gaidīto gandarījumu. Ja necentīsieties izrādīt savu pārākumu, veiksies arī mīlas lietās. Visā, ko darāt vai uzsākat, darīt, pieturieties pie zelta vidusceļa. Tādējādi izdosies atrisināt arī savas personīgās problēmas.
Vakaru būtu labi pavadīt kopā ar vecākiem vai bērniem, izrādot tiem savu pieķeršanos un mīlestību.
Gulēt ejot, pārbaudiet, vai jūsu logā nespīd Mēness, pretējā gadījumā jums var rādīties slikti sapņi.



Vēzis (22.06 – 22.07)

Mierīga un laba diena, kuras laikā iespējams daudz paveikt, taču nepārspīlējiet un visu dariet ar mēru. Kā saka- kas par daudz, tas par skādi. Mēģiniet samērot vēlamo ar iespējamo. Neķerieties pie lietām, kuras jums nav pa spēkam- vēlāk tās var kļūt par nepanesamu slogu. saudzējiet veselību un nepārslogojiet sevi, taču fiziskas aktivitātes gan ir atļautas un pat vēlamas.
Vakaru pavadiet kopā ar savu ģimeni.


Lauva (23.07 – 22.08)

Neuzsāciet šodien nekādus jaunus projektus. Veiciet tikai ierastos pienākumus un iesāktos darbus. Pie kam ieteicams tādus, kas jums padodas vislabāk. Ar šodienas negatīvajām tendencēm cīnīties ir bezmērķīgi, tā kā mainīt tik un tā neko nespēsiet. Mazliet mīkstināt notiekošo varēsiet stingri pieturoties pie savas pārliecības un uzskatiem.
Sievietēm- Lauvām vajadzētu pievērst uzmanību savai veselībai.Savukārt, vīriešiem- Lauvām it visā jābūt izteikti godīgiem.
Vakarā, cik nu vien var, noņemiet spriedzi, izmantojot līdzekļus vai procedūras, kas uz jums iedarbojas nomierinoši.


Jaunava (23.08 – 22.09)

Arī Jaunavām šodien nav ieteicams ķerties pie jaunu ideju ieviešanas dzīvē- tās tik un tā nerealizēsies vai būs neefektīvas. Sapņot par nākotni, protams, drīkst, taču darīt vajadzētu tikai to, ko parasti. Turpiniet iesāktos darbus, veiciet pārrunas, rīkojiet tikšanās- tas viss ir atļauts. Tikai nepieņemiet galējos lēmumus nevienā jautājumā.
Šodien nāksies saskarties arī ar dažām nepatīkamām lietām, taču visās problēmsituācijās meklējiet kompromisu- tas palīdzēs izvairīties no strīdiem.
Vakarā esiet kopā ar saviem mīļajiem. Izdomājiet kopīgas izklaides, piemēram dodieties kopīgā pastaigā, izbraukumā vai vienkārši uzspēlējiet kādu galda spēli.



Svari (23.09 – 23.10)

Pirmā dienas puse būs dažādiem notikumiem un darbiem pārbagāta. Sevišķi veiksies vīriešiem- Vēršiem, kas darbojas biznesa jomā. Pareizi izvērtējot situāciju, itin viegli varēsiet tikt pie naudas, taču, visticamak, ka ilgi tā jūsu kontā neaizkavēsies. Kas viegli nāk, tas viegli iet.
Otrā dienas puse būs mierīgāka, taču tikpat emocijām bagāta.
Sievietēm- Svariem šodien veiksies mīlestībā. Kopumā diena sola daudz brīžu un iepriecinošu patīkamu pārsteigumu.


Skorpions (24.10 – 21.11)

Skorpioniem šī ir ļoti laba un veiksmīga diena gandrīz visās dzīves jomās. Šodien varat daudz sasniegt kā savā profesionālajā darbībā, tā ari privātajā dzīvē. Ja ir vēlme un vajadzība, droši varat uzsākt arī jaunus projektus, aizstāvēt savas idejas un izteikt priekšlikumus. Jums bez sevišķām problēmām izdosies atrast dzirdīgas ausis un aizrautīgus atbalstītājus. Sevišķi rūpīgi sekojiet finansu lietām, netērējiet naudas līdzekļus bez vajadzības.
Vakarā varat doties kopā ar mīļoto personu romantiskā pastaigā vai izbraukumā.



Strēlnieks (22.11 – 21.12)

Rīta pusē vēlams nepievērsties nopietnām un lielām lietām, vletot laiku sīkiem, bet vajadzīgiem darbiņiem, kā piemēram, vēstuļu caurskatīšanai. Arī atlikusī dienas daļa nav piemērota pārmērīgiem centieniem. Strādājiet, taču dariet to, nedaudz pietaupot spēkus, citādi vakarpusē nāksies piedzīvot nelāgu nogurumu un pašsajūtas pasliktināšanos.
Vakaru centietiespavadīt pēc iespējas mierīgākos apstākļos. Izvairieties no skaļām kompānijām un burzmas. Būtu labi ieiet nomierinošā vannā un izdzert tasi zāļu tējas



Mežāzis (22.12 – 19.01)

Arī Mežāžiem pirmā dienas puse nav piemērota lieliem darbiem. Labāk pabeigt iesākto vai pievērsties vēstuļu rakstīšanai, sapulcēm, pāarunāsm. Pēcpusdienā varat pieķerties arī kam būtiskākam, taču ar nosacījumu, ka tas, ko darāt ir jums tīkams un saistošs darbs.
Lai arī personīgajā dzīvē personīgo problēmu netrūkst, centieties netērēt to risināšanai pārāk daudz laika un enerģijas. Drīzumā viss, par ko šobrīd uztraucaties, atrisināsies pats no sevis.
Vakaru vēlams pavadīt ģimenes vai mīļu radinieku lokā.



Ūdensvīrs (20.01 – 18.02)

Ūdensvīriem šī ir grūta diena. Vēlams to nodzīvot pēc iespējas mierīgāk, bez liekām emocijām. Dažās lietās jums gan uzsmaidīs saulīte, tomēr lielos vilcienos neies tā, kā gribētos. Labākais, ko varat darīt- nogaidīt. Tikmēr šodien visu vēlreiz pārdomājiet, apsvēriet, izanalizējiet un atrodiet vajadzīgo kopsaucēju, lai rīt jau atkal ķertos vērsim pie ragiem. Tomēr nedalieties savās domās ar apkārtējiem, citādi piedzīvosiet nepatīkamu vilšanos.
Vakarā atrodiet laiku pastaigai svaigā gaisā, sporta nodarbībām vai relaksējošām procedūrām- tās ne tikai uzlabos jūsu pašsajūtu, bet arī sniegs milzīgu pozitīvo emociju devu.



Zivis (19.02 – 20.03)

Šodienas notikumi rindosies līdzīgi kā klavieru taiustiņi: te melns, te balts... Veltīgi pārdzīvot, satraukties un censties kaut ko mainīt- tas nav jūsu spēkos. Šī diena ir vienkārši jānodzīvo. Mierīgi veiciet savus ikdienas pienākumus un nepievērsiet uzmanību citu cilvēku pamācībām. Uzmanīgi attiecieties pret dažādiem piedāvājumiem no malas,neiekrītiet skauģu izliktajās lamatās.
Vakars ir ideāli piemērots jautrai pasēdēšanai ar tuviem draugiem vai ģimeni. Vēlams svaigā gaisā. Un noteikti nobaudiet kaut ko garšīgu.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls