Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Talismani katras zodiaka zīmes pārstāvja dzīvē

Redakcija
Redakcija

Ikvienam no mums ir jābūt labi sagatavotam jebkurai dzīves situācijai. Galvenais, protams, ir zināšanas un pieredze, tomēr svarīga arī veiksme, kuru palīdzēs nodrošināt piemērots talismans, bet tas katrai horoskopa zīmei ir savs.

AUNS

Šīs zīmes pārstāvji patiesībā bieži vien iztiek bez sava talismana, jo viņi ir pāspārliecināti, prot savaldīties, koncentrēties jebkuros dzīves apstākļos. Taču lielākai drošībai un sirdsmieram viņiem kā talismanu ieteicams zem papēža palikt vecu vara monētu vai nelielu pakaviņu. Viņiem der talsimans no ametista un jebkurš sarkanas krāsas akmens.

VĒRSIS

Šīs zīmes pārstāvji pret talsismaniem izturas ar mierīgu smaidu. Viņi parasti izvēlas komiskus talismanus, dažādas koka vai keramikas figūriņas. Viņiem ieteicamais talismans ir rozā kvarcs vara ietvarā, balts koraļļa gabaliņš, serdoliks vai ahāts. Arī Vērsim noderēs vara gabaliņš zem papēža.

DVĪŅI

Viņi gan apgalvo, ka talismaniem netic, taču dažādos dzīves pārbaudījumos viņus bieži piemeklē un iegāž satraukums. Dvīņi jutīsies mierīgāki, ja kabatā turēs kādu lietu, uz kuras attēlots viņu vārda pirmais burts. Dvīņi var izmantot talismanus arī no stikla, kvarca, granāta vai topāza.

VĒZIS

Vēži talismaniem tic, un tie viņiem ir vairāki. Tikai vajadzīgajā brīdī Vēzim ir problēma izvēlēties visvairāk piemērotāko. Galvenais talismans, ko astrologi iesaka Vēzim, ir kulons sudraba ķēdītē. No akmeņiem Vēzim der opāls un smaragds.

LAUVA

Lauvām attiecīgajā svarīgajā brīdī noder kaut kas dzeltens un apaļš- kulons, dzintara krelles vai vienkārši zelta lodīte. Kulona ķēdītei jābūt no zelta vai vismaz apzeltītai. No akmeņiem viņiem der jašma un rubīns.

JAUNAVA

Jaunavas ir par sevi pārliecinātas, ātras dabas, ar atbildības sajūtu. Tāpēc viņas talismaniem īpaši netic. Tomēr veiksmei Jaunavām noderētu kabatā ielikts sasiets mezgliņš. Vēl lielāka veiksme būs, ja mezgls atradīsies kabatas ārpusē.

SVARI

Svari ļoti intuitīvi nojauš un ir pārliecināti, ka svarīgajos brīžos viņiem palīdz akmentiņš- nevis pirkts, bet pašu jūrmalā vai kalnos (vai kur citur) atrasts. Viņiem palīdzēs arī vara monētiņa. Sliktākā gadījumā Svari var izmantot kulonu ar ahātu vai safīru.

SKORPIONS

Laimei ieteicams līdzi nēsāt spēļu kārts džokeri vai kādu citu lietiņu, kam ir sirds forma. Labvēlīgas un laimi nesošas viņiem ir stikla krellītes un kaklā pakārts kuloniņš ar savu zodiaka zīmi. Skorpioniem sevišķi palīdzēs rubīns un dimants, arī pulkstenis ar rubīnu.

STRĒLNIEKS

Drosmīga zīme, jo Strēlnieki nebaidās ne no kā, taču laimei kaut ko paņem līdzi. Viņiem bieži palīdz māla vai stikla figūriņas- klauns un zilonītis. No akmeņiem - granāts un tirkīzs.

MEŽĀZIS

Mežāža talismans būs monēta, ko viņš nēsā līdzi visur, gadiem ilgi. Ļoti noderīga un veiksmīga būs uz ceļa atrasta monēta. Mežāža talismanam un kulonam noderēs onikss.

ŪDNESVĪRS

ūdensvīrs uz eksāmeniem un uz citu sev svarīgu pasākumu dosies kopā ar savu pildspalvu vai zīmuli. Taču jāievēro, ka citās situācijās (ikdienā) ar šo pildspalvu rakstīt nedrīkstēs. To labāk nolikt malā līdz citam svarīgam dzīves notikumam.

ZIVIS

Zivīm talismans vajadzīgs dvēseles mieram un satraukuma mazināšanai. Iekšēji savākties un pašpārliecināties viņam palīdzēs kāds nieciņš, kas saistīts ar ūdeni- gliemežvāks, koraļļu gabaliņš, stikla zivtiņa. Ja vajadzīgs nopietns atbalsts, labāk izvēlēties talismanu ar topāzu, koraļļiem vai platīnu.