Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Uzmundrinošie horoskopi 8. februārim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinoši izklaidējošu materiālu - Epadomi ikdienas horoskopu. Lasi, pasmaidi un veido dienu veiksmīgu!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Auni var kalt nākotnes plānus. Lai būtu vieglāk sasniegt iecerēto, mēģiniet iztēloties un domās izspēlēt dažādus notikumu scenārijus vai apspriediet to visu ar kādu uzticamu personu. Šī ir brīnišķīga diena, lai tiktos ar seniem un labiem draugiem, kas jūs mīl un ciena. Nebūtu slikti uzrīkot arī kādu kolektīvu, paklausīties labu mūziku un nobaudīt kaut ko garšīgu.


Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Vēršiem nav ieteicams šodien būt pārlieku aktīviem. Labāk pavadiet dienu vienatnē un pārdomājiet sev svarīgus jautājumus. Varat gremdēties atmiņās. Lai arī jums liegta iespēja darboties fiziski taču tā vietā saņemat brīnišķīgu emocionālu un dvēselisku atbalstu un drošu aizmuguri. Ieklausieties to cilvēku viedoklī, kas jūsu skatījumā ir autritāte. Šobrīd jums noderēs gan viņa dzīves pieredze, gan vērtīgs padoms.


Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Dvīņu pozīcija šobrīd ir stabila un nesatricināma. Nekas nespēs jūs izsist no līdzsvara. Jūs ciena apkārtējie, mīl bērni un mīļotais cilvēks. Iespējams, arī jums gribēsies šodien izdarīt kaut ko labu: kādam palīdzēt, atbalstīt grūtā brīdī, pateikt labu vārdu. Netrūks arī pašpārliecības, taču labā nozīmē.
Šis ir īstais brīdis, lai piepildītos kāda no jūsu karstākajām vēlmēm.


Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Nesapņojiet un nefantazējiet- tā jūs neko nesasniegsiet. Labāk izstrādājiet piemērotu darbību scenāriju- tas palīdzēs beidzot ķerties pie lietas. Un nesatraucieties par jūsu lāna finansiālo pusi. Ja vien nesapņojat par nereālām lietām vai nevēlaties dabūt Mēnesi no debesīm līdzekļu savas ieceres realizācijai jums pietiks.
Daudzi Vēži šodien saņems kādu palīdzību- vai nu materiālo vai morālo.


Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Tām Lauvām, kuru mīlas lietās vai laulības dzīvē viss ir kārtībā, šī būs laba diena. Savstarpējā pieķeršanās palīdzēs vienam otra iegribas un vēlmes saprast jau no pusvārda, bet no malas citi jūs uzskatīs par ideālu pāri. Tiem, kam situācija nav tik nevainojama, vēlams iedarbināt savu intuīciju un tikt skaidrībā ar savām jūtām. Iespējams, ka kopdzīvē ar patreizējo partneri meklējat kaut ko no tās dzīves, kas bija, pirms satikāt viņu. Ja esat nonākuši līdz nopietnām domstarpībām, nesaraujiet visas saites- tam nav ienācis īstais laiks.


Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Nevelciet svītru visam pāri. Apburtais loks, kurā esat īslaicīgi iekļuvis, dos jums lielisku rūdījumu nākotnei. Izanalizējiet radušos situāciju, sasistematizējiet iegūto pieredzi un atrodiet vērtīgo, kas var noderēt vēlāk.
Šis ir labs laiks dvēseliskas un garīgas pašdisciplīnas izstrādei. Noderīgas būs pozitīvas afirmācijas, jogas nodarbības, meditācija. Efektu no tamlīdzīgām nodarbēm visvairāk gūs tie Jaunavas, kuriem ir problēmas ar veselību.


Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Sapņi piepildās, un šodien jūs par to pārliecināsieties. Atmetiet savu ierasto skepsi un vienkārši noticiet brīnumam. Laujieties fantāzijai, taču neaizmirstiet arī realitāti. Šī ir lieliska diena radošām izpausmēm, romantiskām tikšanām un ceļojumiem. Ja jūsu attiecības ar mīļoto ir brīnišķīgas, nesteidzieties tās oficiāli noformēt, vienkārši baudiet savstarpējās sapratnes un abpusējas mīlestības laimi.
Dažiem Svariem šodien būs grūti objektīvi novērtēt cilvēkus- gribēsies visus idealizēt, sevišķi tos, kas jums patīk.


Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Neatsakieties no apkārtējo palīdzības un arī pats centieties palīdzēt citiem. Savstarpēja uzmanīva var pārvērsties sistēmā, kas būs vērtīga un noderīga abām pusēm. Tā ir iespēja ielikt pamatīgus pamatus nākotnes karjerai, iegūt protekciju, stabilizēt savu materiālo stāvokli.
Skorpioniem , kas vēlas atbrīvoties no kādas hroniskas kaites vai kaitīga ieraduma, vēlams pieturēties pie kompleksas ārstniecības programmas.




Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Dzīves tempu un to, kādām nodarbēm šodien pievērsties, Strēlniekiem ieteicams izvēlēties intuitīvi. Taču tas nenozīmē, ka esat pilnībā atbrīvoti no visiem pienākumiem. Ja esat īsts Strēlnieks, tad neatteiksieties kaut vai no nelielas iespējas pievirzīties tuvāk savam mērķim.
Šodien ieteicami kontakti ar draugiem, atbalstītājiem, partneriem, domubiedriem. Iespējams, tieši tādā veidā iegūsiet sev nepieciešamo informāciju tālāko plānu īstenošanai.


Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Pieņemiet dāvanas, ko jums sniedz dzīve, pat ja tās atšķiras no tā, par ko esat sapņojis pagātnē. šodien nav vēlams paplašināt draugu loku, meklēt jaunus domubiedrus un atbalstītājus. Savu personīgo autoritāti vispirms nostipriniet ģimenē un draugu lokā, kā arī kolektīvā, ja šī jums ir darbdiena.
Vislabākais veids, kā šodien pārņemt situācijas vadību savās rokās, ir savas dzīves pieredzes un intuīcijas izmantošana.


Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Veiksme šodien būs Ūdensvīru pavadonis. Šis ir lielisks brīdis, lai baudītu dzīvi visā tās pilnībā. Katrs jauns notikumu pavērsiens kļūs par patīkamu pārsteigumu. Jūsu talantu un sasniegumus novērtēs pat paši piekasīgākie kritiķi. Iespējams, jūs iepriecinās bērni. Arī mīļotais cilvēks būs gatavs izpildīt jebkuru jūsu vēlēšanos, galvenais, lai jūs būtu viņam blakus. Visticamāk, ka labvēlīgs risinājums būs arī praktiskas dabas jautājumiem, kas jūs satrauc.



Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Zivīm šodien ir veiksmīga diena finansu lietu un jautājumu risināšanai. Taču, ja esat nodomājuši doties iepirkties, labāk sastādiet pirkumu sarakstu. Kaut gan pārāk jābaidās no ieplānotās summas pārtēriņa jums nav,- pavisam drīz atkal atgūsiet iztērēto. Palutiniet šodien sevi ar kādu garšīgu gastronomisku brīnumu. Vakarā nobaudiet labu vīnu kopā ar draugiem vai mīļoto cilvēku.

Epadomi dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls