Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Ceļošana un astroloģija

Ceļošana un astroloģija
Foto: Liene Rezevska

Ja neesi izlēmis, kur doties atvaļinājumā, ļauj, lai ceļu tev norāda astroloģija. Izvēlies ceļojuma virzienu, atbilstoši savam horoskopam.

Zināmas vietas saistās ar noteiktām zodiaka zīmēm, un katras zīmes cilvēkiem ir savi iecienīti brīvdienu pavadīšanas veidi. Dažiem patīk ceļot- īpaši uguns un gaisa zīmes cilvēkiem; citi- zemes zīmes cilvēki- labprātāk paliek pie pazīstamā un zināmā, lai gan Mežāzi vienmēr var pierunāt doties kalnos. Ūdens zīmes cilvēkus piesaista ūdens un nodarbes ap to. Viņiem parasti nepatīk lidmašīnas, tā vietā tie dod priekšroku prāmjiem. Ūdens zīmes cilvēki parasti dodas turp, kur ir karsta saule, sekss un smiltis, vai arī mašīnās traucas pēc piedzīvojumiem.

Auns

Sportiskajam aunam piedien neprātīgas nodarbes tur, kur ir karsts. Nekādas gulēšanas pludmalē! Jūs esat nemitīgā kustībā un meklējat kaut ko satraucošu. Īpaši patķ bīstami sporta veidi un vispār viss, kam ir bīstamības piegarša.

-Vietas
Kūrorti ar sportošanas iespējām. Anglija,Vācija, Izraēla, Burgundija, Francija, Florence, Neapole un Paduja Itālijā, Krakova Polijā, Lasvegasa un Brunsvika ASV.

Vērsis

Jums patīk siltums, komforts, greznība, arī izcila virtuve, un jūs ne mirkli nešauboties, piemaksāsiet par labu apkalpošanu. Jūsu zīme ir laiska, jums, visdrīzāk, patiktu mierīgi padzīvot tīkami paugurainā lauku ainavā.

-Vietas
Luksusa viesnīcas. Kipra, Irāna, Grieķijas salas, Turcija, Īrija, Mantuja, Parma un Palermo Itālijā, Sentluisa ASV.

Dvīņi

No brīvdienu plānošanas jūs gūstat tikpat daudz baudas kā no pašām brīvdienām. Jums patīk pilsētas- dažādības un cilvēku dēļ. Ļaužu pārpilna iela, tirgus, jebkur, kur var parunāties.

-Vietas
Pilsētas centrs. Armēnija, Sardīnija, Beļģija, ASV, īpaši Ņujorka un Sanfrancisko. Londona Anglijā, Kordova Spānijā, Lombardija Itālijā.

Vēzis

Jūs meklējat mierīgu vietu pie ūdens, kur justos kā mājās. Jūs labprāt rūpētos par sevi pats, nekā dzīvotu lielā viesnīcā. Ideāls variants ir mājiņa uz riteņiem pie ezera.

-Vietas
Neliels izpriecu kuģis. Kanāda, Skotija, Maurīcija, Holande, īpaši Amsterdama, Venēcija Itālijā, Stambula Turcijā, Ņujorka.

Lauva

Jūs laimīgi zvilnat saulē visu dienu. Vēlāk, vakarā, vēlaties palepoties ar savu iedegumu, labi paēst un izklaidēties. Jums patīk, ka jūs apkalpo. Jūs esat gatavs maksāt par lepnu servisu.

-Vietas
Ekskluzīvi kūrorti. Itālija, Francija, īpaši Rivjēra, Prāga Čehijā, Bombeja Indijā, Čikāga vai Filadelfija ASV.

Jaunava

Jums patīk veselīgs dzīvesveids, tāpēc jums der brīvdienas uz velosipēda vai organizēta atpūita, vēlams svaigā gaisā, ar labu, veselīgu, teicami servētu ēdienu. Pilsētā jūs apskatāt ievērojamākās vietas un papildināt zināšanas.

-Vietas
Lauku saimniecība ar atpūtas iespējām. Šveice, Vidusjūras austrumu reģions, Parīze un Liona Francijā, Heidelberga Vācijā, Bostona ASV.

Svari

Jūs esat sabiedrisks un romantisks, tādēļ izvēlaties pavadīt atavļinājumu grupā un vietās, kur varat satikties ar cilvēkiem- ar noteikumu, ka viss nenotiek pārlieku organizēti. Jums patīk laiskoties. Vienīgais, kas jums nepatīk- būt vienam.

-Vietas
Lieli izpriecu laineri. Austrija, Alpu kalni, Ķīna, Lisabona Portugālē, Vīne Austrijā, Arlē Francijā.

Skorpions

Skorpionu uzbudina karstums, kaisle un briesmu pikantā piegarša. Patīk zemūdens sporta veidi. Noslēpumainajam skorpionam baudu sagādā arī vientulība. Kriminālas nedēļas nogales pamodina jūsos detektīvu vai upuri.

-Vietas
Neapdzīvotas salas. Tibeta, Norvēģija, Ziemeļāfrika,īpaši Fesa Marokā, Sinsinati un Vašingtona ASV.

Strēlnieks

Strēlnieks ir dzimis ceļotājs, kam patīk gaidīšana lidostās. Viņam ir biļete ceļojumam apkārt pasaulei vai izplānots garš ceļojums ar vilcienu. Galapunkts nav tik svarīgs kā pats ceļojums. Ceļā tiek apskatītas ievērojamas vietas.

-Vietas
Jebkur ārzemēs. Ķīna, Indija, Spānija, arābu zemes, Madagaskara, Austrālija, īpaši Sidneja, Štutgarte Vācijā, Toskāna Itālijā, Toronto.

Mežāzis

Tā kā esat ļoti strādīgs, atpūsties jums nav viegli. Patīk kāpšana kalnos, pastaigas pa pauguraini. Jums der augsts reljefs un pamatīga staigāšana. Esat cieši saistīts ar pagātni un pa ceļam jūs pētāt vēsturi.

-Vietas
Kalni. Indija, Afganistāna, Grieķija, bijusī Dienvidslāvija, Brisele Beļģijā, Oksforda Anglijā.

Ūdensvīrs

Jums patīk atšķirīgas, nomaļas un dīvainas vietas. Jūs būsiet pirmā civilpersona kosmiskajā lidaparātā. Jums patīk lielas pilsētas, jo interesējaties par cilvēci un labi jūtaties pūlī.

-Vietas
Hipiju takas. Polija, Horvātija, Skandināvija, Krievija, īpaši Sibīrija, Losandželosa ASV.

Zivis

Vēlēdamies tikt no visa projām, jūs dodaties uz ūdeņiem un meklējat iespēju iekrist mīlas dēkā. Kā jums patiktu vientuļnieku lielākais sapnis- sala okeāna vidū?

-Vietas
Pasaules okeāni. Portugāle, Sahāras tuksnesis, Normandija Francijā, Sevilja Spānijā, Vermonta.

     [+] [-]

, 2010-08-09 20:33, pirms 14 gadiem
esmu lauva, man tiešām atbilst

     [+] [-]

, 2010-08-09 21:27, pirms 14 gadiem
ceļot ir patīkami uz visurieni neņeot vērā horoskopu

     [+] [-]

, 2010-08-09 21:29, pirms 14 gadiem
vispār jau interesanti, vai ne tā?

     [+] [-]

, 2010-08-09 21:36, pirms 14 gadiem
Esmu jaunavas zvaigznājā dzimusi un mana mīļākā vieta patiešām ir Vidusjūras reģions.

     [+] [-]

, 2010-08-10 02:05, pirms 14 gadiem
Paldies par iespēju "aizklīst" vismaz domās.. man pagaidām svešās zemēs..