Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


31. oktobra dienas akmens- KALNU KRISTĀLS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- KALNU KRISTĀLS

Daļa pasaules iedzīvotāju šodien svin, otra daļa- lūdzas. Tumsa un Gaisma vienmēr iet blakus. Tas ir kā viena veseluma divas puses. Gada aplī tumšais laiks ir tāpēc, lai gaisma atpūstos un tās vietā gaismu izstarotu mēs. ai mēs ar savu gaismu saskatītu un dotu gaismu, izgaismotu ar to ikvienu tumšāko savu domu, ķermeņa un emociju stūrīti.

Gaismas manifestācija ļauj vēlēties daudz ko izmainīt, atteikties no smaguma, pateikties pagātnei un nestiept līdzi nākotnē to, ko nest ir smagi. Emocionālā krava daudziem gatava, lai nomestu to.

Tie, kas savas gaismas lukturi tura augsti paceltu, ieraudzīs un palīdzēs tuviniekiem pārrakstīt vēsturi. Ar savu gaisu viņi noņems emocionālo pārslodzi no bērniem. Pajautājiet saviem bērniem par viņu bailēm, uzdāviniet viņiem kalnu kristālu, kopā aizdedziet sveces un izdziediniet viņu bailes.

Diena var būt saspringta gan sadzīviskā, gan garīgā nozīmē. Turiet to apzināti pozitīvā gultnē.

KALNU KRISTĀLS palīdzēs!

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva