Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


30.oktobra dienas akmens- ŠERLS

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- ŠERLS

Sakrālās informācijas diena. Veļu un garu laiks. Laiks atbrīvoties no emocionālās slodzes, kas uzkrājusies mūsos. Ak, daudzi no tās jūtas ļoti noguruši. Negaidiet, kad sāksies patvarīga izlādēšanās.

Īpaši emocionāli noslogotos enerģijas var apzināti virzīt uz kaut kādu izlādi. Veļu laikā jābūt tīram no emocionālajiem atkritumiem. No liekās emocionalitātes jāatbrīvojas. Jātiek vaļā no tā, kas nospiež. ŠERLS palīdzēs transformēt un atbrīvot visas enerģijas, kuras mēs tam apzināti izcelsim.

Tātad godīgi jāatzīst un jānosaka, no kā gribam atbrīvoties. Tad arī resursu mobilizācija notiks ātrāk un vieglāk. Ja nav iespējas šodienas vakaru pavadīt pie ugunskura, tad pavadiet to sveču gaismā un kopā ar ŠERLU.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva