Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


30.septembra dienas akmens- NEFRĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēka iekšienē nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- NEFRĪTS

Šodien enerģijas var iziet no līdzsvara. Ak, centieties tās noturēt komforta un pieklājības robežās. Godīgi atzīstiet savas kļūdas vai pienācīgi tās labojiet. Ja pratāt ar godu iziet no sarežģītām situācijām, tātad pratāt atgriezt sev spēku, kas tika pazaudēts šādās situācijās. Apsveicu!

Diena var svārstīties no "slikti" uz "labi" un otrādi. Un tikai iekšēja savāktība un godīgums pret sevi palīdzēs saglabāt līdzsvaru.

Tagad visi jau sajutuši rudeni. Priekšā īsas un vēsas dienas. Ja depresija jums nav sveša, tad šodien sarīkojiet svētkus tai par godu- lai šī viešņa jūs neapmeklētu.

Sasildiet nefrīta gabaliņus un siltus uzlieciet sev uz sirds un saules pinuma. Ielaidiet sevī NEFRĪTA mieru un spēku, un paziņojiet, ka rudens ir skaists, ka jums ir silti un depresija te nemājo.

Kustības paātrinājums uz mērķi un emocijas šajā ceļā var tikt nolīdzsvarotas ar NEFRĪTU.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva