Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


29.decembra dienas akmens- DRAVĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- DRAVĪTS

Dienas enerģijas var būt mierīgas, bet smagas. Ieplānoto darbu secība var radīt viengabalainas aizņemtības sajūtu. Var nepietikt spēka, lai no tā atslēgtos.

DRAVĪTS palīdz savus pienākumus veikt plānveidīgi. Izpildīt visu bez buntošanās, bet ar cerību saņemt kaut ko labu par to. DRAVĪTS ir ļoti ērts pieticībai un spēkam. Dienas enerģijas var atgriezt aizsapņojušās domas pie mājas, tuviniekiem, darbiem un pienākumiem.

Atbalstu šodien var gūt tradīcijās. Bet atmiņās var aizklīst dažādos senos notikumos. Ak, neizvēlaties vēlreiz izdzīvot sāpīgas atmiņas. Fokusējieties uz plusiem un pozitīvismu.

Laiks, kas atvēlēts sev, var tikt piepildīts ar dažādiem darbiem, kas jāpadara, turklāt vienlaikus atrodoties sevī, saņemot baudījumu sev no vienkāršām lietām un patīkamām atmiņām. Rokas darīs vienu, dalva domās citu, bet emocijas labos pagātnes sajūtas, un tas viss kopā radīs enerģiju nākotnei. Šodien tas nešķitīs kā uz dažādām pusēm aizslīdējis vektoru virziens, bet gan kā nepārtraukta laika enerģija pašam sev.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva