Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


29.novembra dienas akmens- KALCEDONS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- KALCEDONS

Mēness pie debesīm nav redzams. Daudzi pēc tā skums. Tādā gadīumā KALCEDONAM pievienojiet SELENĪTU. Tomēr pilnībā aizstāt KALCEDONU ar SELENĪTU nevar.

Dienas enerģijas aicina sajust darījumu noturību un pieņemt atbildīgus lēmumus biznesā, pirms tam objektīvi izsverot riskus un peļņas iespējas. Strīdīgus jautājumus labāk risināt rakstiskā veidā, apstiprinot visu ar parakstu un zīmogu.

Tad arī veiksme būs garantēta. Dienas enerģijas aicina aizstāvēt un izrādīt savas intereses atklāti un izlēmīgi.

Neiesaistieties strīdos, tas viss ir tikai emocijas un vārdi. Vienkārši dariet, rādiet piemēru, aiciniet sev līdzi ar reāliem darbiem, iedvesmojiet. Cerību rezultātus vēl var piekoriģēt, bet var arī nosvinēt.

Drosmīgas idejas visiem par brīnumu izdosies, tām iedegta zaļā gaisma. Atradīsies arī domubiedri. Bet KALCEDONS atbalstīs un palīdzēs būt izturīgiem un pacietīgiem.

Lai jums mierīga diena kopā ar KALCEDONU un domubiedriem!

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva