Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


29.septembra dienas akmens- TĪĢERACS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēka iekšienē nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- TĪĢERACS

Dienas enerģijas var vairot drosmi. Var tikt paaugstināta pārliecība saviem spēkiem. Ja jūs nevarējāt līdz šim pieņemt lēmumu vai kaut ko darīt, tad šodien daudzas šaubas atkritīs. Risks tiks attaisnots, taču arī aprēķināts.

Emocijas ir uz robežas un visas sajūtas saasinātas. Burtiski var sajust visas izplatījuma izmaiņas un sarunbiedru domas. Paaugstināta arī agresija. Tāpēc sargiet mīļos no saviem ilkņiem.

Godkārīgie plāni izdodas un ir orientēti parspektīvā. Enerģijas pietiks vairākiem plāniem. Šodien būs veiksmīgas sarunas un pārrunas, pietiks enerģijas, lai būtu vērīgi un sekotu dažādu cilvēcisku procesu attīstībai, lai laikus atgrieztu tajos savu interesi.

Celiet latiņu augstāk un audziet. Tas attiecas uz visu: sākot no attiecībām līdz karjerai un dzīves balvām.

Daudziem sācies rudens depresijas laiks. Tad TĪĢERACS ir domāts jums. Tas aicinās rīkoties, nevis skumt un bēdāties. Neaizmirstiet, ka pēc skumjām nākamais solis ir depresija. Bet tai seko emocijas, kas ar paātrinājumu virzās atpakaļejošā kustībā.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva