Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


28.novembra dienas akmens- HAULĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- HAULĪTS

Dienas enerģijas var aicināt pie jauniem projektiem un peļņas gūšanu. Vai arī likt meklēt jaunas pieejas biznesā finansiālai labklājībai. Var pakļauties vēlmei dalīt vēl nenomedīta lāča ādu. Šī iemesla dēļ var arī pastrīdēties, salabt un pasmieties.

Daudzas lietas un situācijas tiks uztvertas ar lielām cerībām un pārliecību par satriecošu rezultātu.

Cerību rezultāti kopā ar HAULĪTU parasti ir godīgi.Tie attaisno cerības un apliecina šo cerību fizisko noturību. Domas, plāni un kontakti var izskatīties ambiciozi un nereāli tāpēc, ka tie nav šajā laikā un šajā dzīves telpā. Kontaktēties r piezemētiem cilvēkiem var būt sarežģīti, taču tas ir vajadzīgs un pat nepieciešams. HAULĪTS palīdzēs!

Ja cerību rezultāti gada mērogā jūs neiepriecina, tad HAULĪTS atbalstīs un dos cerību. Un jūs noticēsiet. Ak, un arī citi noticēs. Tāds kā enerģētiskais avanss!

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva