Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


28. maija dienas veiksmes akmens- ĢIPSIS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- ĢIPSIS

VAKARDIENA BIJA SMARGDCIETA, BET ŠODIENA PĀRAUGUSI CITĀS KVALITĀTĒS, KAS IR DAUDZ MAIGĀKAS UN JŪTĪGĀKAS. Pamatvērtību fundamentu noskaidrojām vakar; šodien varam to iekārtot un izdaiļot ar vienkāršām un saprotamām jūtām.

Diena var nest emocijas, emocionālas izpausmes, emocionālus satricinājumus un emocionālu attīrīšanos. Vienkāršas un parastas jūtas būs tās, kas izdaiļos šodienu. Ir viegli piedot un piedošanas pamat būvēt jaunus plānus. Ak, tāpat viegli spraust kārtējo reizi sev batonus ausīs 😉. Vai arī kāds cits var jums spraust batonus ausīs. Mānīt sevi cerībā uz labāko ir viegli.

Tomēr vara pār apstākļiem daudziem neļaus noticēt saldiem solījumiem. Attiecības var tikt atkailinātas. Arī uz sevi no malas var paraudzīties tīrā veidā, saskatīt visu, kā ir patiesībā un pieņemt jaunu lēmumu vai izdarīt izaicinājumu. ĢIPSIS atbalstīs un palīdzēs!

Lieliem ģimenes tusiņiem šī diena ir īpaši piemērota. Emocijas būs maigas un saprotošas, apvienojošas un samierinošas, taču tikai tādā gadījumā, ja neuzspiedīsiet savu taisnību, nestrīdēsieties un nerīkosiet apvainojošas scēnas ģimenes lokā. Ģimenes totalitārisms neies krastā; šodien valda demokrātija 🙂.

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva