Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


28. marta dienas akmens- DIMANTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- DIMANTS

Jaunmēness enerģijas ļoti spēcīgi virza uz katra indivīda programmas atjaunošanos. Viss dzīvais atjaunojas un sāk intensīvu ilgspēlējošu attīstību. Dimantam taču jākļūst par briljantu. Bet novatoriski risinājumi palīdzēs saīsināt un pilnveidot šo procesu.

Tāpēc pilnīgi apzināti atlaidiet no sevis tās situācijas, kas jūsos radīja spriedzi, un tos cilvēkus, kuri traucē jūsu laimei, kā arī lietas, kuras jums vairs nav vajadzīgas. Dimants izgaismos spilgti un acīmredzami to, ko iepriekš nevēlējāties redzēt.

Novatoriskus jaunievedumus kopā ar dimantu grūti nepamanīt un tos noteikti vajadzēs ieviest dzīvē. Tie var spārnot un palīdzēt veidot apstākļus to piepildīšanai. Tā var būt arī dimanta pendele. Labākā pendele! Tikai nebīstieties, viss tiek kontrolēts.

Diena var dāvāt enerģiju avansā. Pret dimanta avansim jāizturas ar atbildību. Tāpēc esiet uzmanīgi, neko nepalaidiet garām! Un par dimantu arī jāmāk sajūsmināties. Tāpēc atrodiet šajā dienā spēku godīgai un atklātai sajūsmai par savā dzīvē notiekošajiem procesiem un dimanta pavasarīgo gaismu!

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva