Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


27.decembra dienas akmens- HRIZOKOLLA

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- HRIZOKOLLA

Dienas aktivitātes var būt ļoti sievišķīgas. Jebkura rīcība būs piesātināta ar mīlestību un uzmanību.

.
Var pietrūkt parastas fiziskās enerģijas. Savukārt vēlme rīkoties var būt milzīga. Vēlams izvēlēties vidusceļu: atteikties no liekas pārslodzes, no steigas... un darīt tikai pašu nepieciešamo. Tad emocionālais fons nepiedzīvos kardinālas svārstības un katrā lietā varēs ieguldīt maksimumu mīlestības.

Šodien ir lieliski izpaust savus radošos talantus. Lai arī tie būtu nieki, toties vairāk jūs iedvesmos. Galvenais sākt un radīt! Ak, radiet sievišķīgi! Taču to var darīt arī kopā ar vīriešiem. Lai viņi vismaz ir jūsu tuvumā. Šodienas sievišķīgajam radošumam jāpriecē vīrieši. Bet meitenēm, kurām nav partnera, tas var būt tētis vai brālis, draugs vai kolēģis... eh, galu galā- tas var būt kaķis.

Šis laiks ir arī laiks sev. HRIZOKOLLA palīdzēs! Turklāt šādā izpildījumā tā var arī partneri piesaistīt.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva