Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


26.oktobra dienas akmens- TĪĢERACS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- TĪĢERACS

Dienas enerģijas palīdzēs drosmīgi paraudzīties uz lietu apstākļiem. Jauns skatījums uz sevi un saviem tuvākajiem vr kļūt par atklāsmi. Ak, atkal nāksies sevi piekoriģēt.

Visi miglā tītie mērķi var kļūt noteiktāki un pamanāmāki. Būs vieglāk formulēt personīgās vēlmes un centienus, izpaudīsies ambiciozāki mērķi un tiks augstāk pacelta pašizglītošanās latiņa. Daudzi saņems izaicinājumu un pieņems to. Un tam būs nepieciešama resursu mobilizācija.

Tomēr būs arī tādi, kas gribēs mobilizēt svešus resursus. Un te nu spriedze garantēta.
Šodien visi savas robežas apsargā ļoti modri. Tāpēc esiet uzmanīgi ar padomiem, kurus neviens nejautā.

TĪĢERACS palīdzēs!

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva