Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


26.septembra dienas akmens- ONIKSS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēka iekšienē nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- ONIKSS

Dienas enerģijas aicina apkopot visas domas un idejas vienkopus un sākt darboties. ONIKSS neļaus lidināties tukšos sapņos, bet atgriezīs realitātē.

Paātrinājums kopā ar ONIKSU būs līgans, plūstošs, bez emocijām un liekiem apstākļiem. Un tas ir pareizi! Nedēļu jāpagaida, viss jāpārdomā un jāapsver, jāsastāda rīcības plāns, jāapmaksā rēķini.

Visām idejām jānāk no jums un jābūt jūsējām. Svešam viedoklim nav nekādas nozīmes. Var, protams, uzrasties manipulatori, taču centieties tos atpazīt.

Daudzas agrākās pieredzes šodien var tikt pārvērtētas un lai tas notiktu, Visums par tām atgādinās. Izvēlieties citus risinājumus, lai gūtu jaunu pieredzi. Vienvārdsakot, atpazīstiet jau laicīgi savus vecos grābekļus.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva