Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


26.februāra dienas akmens- DIMANTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- DIMANTS

Šodien Saules aptumsums. Arī Personīgā Saule var ieiet ēnā. Pats interesantākais šajā visā it to novērot- ēna var daudz ko pastāstīt.

Ir ciltis, kurās valda uzskats, ka uzkāpt otra cilvēka ēnai ir aizvainojums. Uz ekvatora ēnas ir īsas, tāpēc tur, lai ieietu otra cilvēka laukā, tam stipri jāpietuvojas. Bet pie mums ēnas ir garas. Iespējams, tāpēc mēs tās nepamanām.
Pati izteiktākā ēna ir uz gaismas robežas. Pamanīt savu ēnu uz savas gaismas robežas- tas ir izaicinājums. Sevi jāzina un jāpazīst. Bieži vien sevi atpazīstam citos cilvēkos.

Šodien citu cilvēku saule var būt tik spoža, ka redzēt savu atspulgu tās starojumā var būt grūti. Bet lai pamanītu savu ēnu savs staros, citi cilvēki nav vajadzīgi.

Saules spožumā var pazaudēt savas robežas, saplūst gaismā ar citiem, pazust kopējā mirdzumā. Un tikai personīgā ēna vispārējā spozmē ļaus atpazīt sevi.
Visas hologrammas var izmainīt, izmainot savu ēnu. Šodien var izmainīt savas attīstības programmu. Personīgā Saule var izmainīt gaismas kodus. Netērējiet šīs dienas potenciālus emocijās. Katrai emocijai vispirms uzdodiet jautājumu: kāpēc tā šodien ir vajadzīga?

Enerģijas šodien spožas, dedzinošas, žilbinošas, taču brīnišķīgas!

Domājiet tikai pozitīvas domas, baudiet skaisto, iedvesmojieties no mīlestības un paudiet skaistas emocijas!

DIMANTS palīdzēs bez traucēkļiem atdzimt jaunam savas attīstības periodam.

DIMANTS pārtop briljantā, kad mēs apzināti radām gaismas un ēnas zīmējumu. Bet pats dārgākais briljants ēnu nemet, bet gan daudzkārt pastiprina gaismu.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva