Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


25.oktobra dienas akmens- DRAVĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- DRAVĪTS

Ļoti iespējams, ka visi mērķi, kas mums ir, var prasīt papildus resursus. Tas nozīmē, ka dzīvē būs jāievieš korekcijas.

Daļa mērķu var izskatīties kā pienākumi ar atliktu ieguvumu. Tomēr visas pārrunas un sagatavošanās darbi jāpaveic šodien. Centības pietiks. Bet resursu mobilizācij palīdzēs izturēt gan fizisko, gan emocionālo slodzi.

Šodien var parādīties vecā ierobežojumu programma, bet pagriezienos uzdzirksteļos dāsnums. Sevi lutināt grūti, bet tik ļoti gribas. Tomēr atstājiet to uz vēlāku laiku. Šodien tikai pašu nepieciešamāko.

Tukša pļāpāšana neies cauri, savukārt lietišķas sarunas rullēs. Ģimenēs būs grūtības dalīties ar jaunumiem, tāpēc nenogurdiniet viens otru ar jautājumiem.

DRAVĪTS palīdzēs!

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva