Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


25.septembra dienas akmens- SERDOLIKS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēka iekšienē nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- SERDOLIKS

Turpinās aktīvas komunikācijas tendences tuvinieku starpā. Šodien no tā jau var nogurt. Kādam sagribēsies vairāk intimitātes, bet te- radinieki.

Dienas enerģija dzīva un spēcīga, tāda, kas piepilda jūsu lietu un darbu fizisko plānu. Tas paaugstina pārliecību par sevi. Turklāt svarīgi, lai kāds to pamanītu.

Jūsu radošo talantu atzīšana spēj iedvesmot visai nākošajai nedēļai.

Ja sāksiet sevi salīdzināt ar citiem, varat pazaudēt visu pozitīvo lādiņu. Sabojāt sev garastāvokli ir ļoti viegli, taču arī uzlabot nav problēmu.

Mēģiniet noķert enerģētiski pacilājošo vilni, iedvesmojieties no SERDOLIKA radošās plūsmas un dzīves spēka.

Ceļš un ceļabiedri ir tāpēc, lai ceļš vestu kalnā, bet ceļabiedri iedvesmotu un atbalstītu pašvērtējuma sajūtu un radošo pašpietiekamību.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva