Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


24.marta dienas akmens- ROZĀ KVARCS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- ROZĀ KVARCS

Dienas enerģijas var dāvināt ļoti maigas jūtas, uzticības vērtas sarunas, draudzību un draudzīgu atbalstu. Vienkāršas laimes patiesās enerģijas var ieskaut dienu drauga pleca sajūtā.

Apkārt ir tik daudz uzticamu draugu! Patiesības mirklis ar ROZĀ KVARCU - tā ir sajūta, ka bērnības enerģijas joprojām ir dzīvas! šodien var ieraudzīt, ka mazi bērni ir milzīgs atbalsts saviem vecākiem. Jautājiet padomu saviem bērniem, ieklausieties viņos un centieties saprast.

Pieaugušajiem vajadzētu radīt dzīves telpu, kurā var dzīvot bērnība. Telpu, kurā vienlīdz labi jūtas gan bērni, gan pieaugušie. šeit dzīvo milzu eņģeļi, kas ir aktīvi, kas ir sasaista visus ar daudzdimensiju izplatījumu un dvēseles sirsnības māju.

ROZĀ KVARCS var iedvesmot jaunai dzīves vēsturei. Dažas situācijas var tikt izdziedinātas ar piedošanu sev. Bet citas tikai jāpieņem tādas, kādas tās ir, bez liekām runām un noteiktības.

ROZĀ KVARCAM ir dziedinošs un atjaunojošs spēks.

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva