Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


23.novembra dienas akmens- ČAROĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- ČAROĪTS

Dienas enerģijas var precīzi norādīt vislabāko virzienu. Galvenais pamanīt un nepalaist to garām. Steiga var putrot un atņemt uzmanību. Vislabākais padoms- fokusējieties uz skaisto un pievilcīgo. Harmoniskas plūsmas piesaistīs skatienu.

Vēl viens orientieris var būt tas, kas noņem spriedzi un nervozumu. Jāiet tur, kur var atslābināties, kur nav ne par ko jāuztraucas. Enerģētiskais jūtīgums var būt paaugstināts. Eh, visi grib būt sensori, taču, kad tas parādās, nobīstas. ČAROĪTS palīdzš nebaidīties.

Svarīgi lēmumi šodien jāpieņem kopā ar ČAROĪTU, tas neļaus sapīties sarežģītos formulējumos un viltū. Tad arī var iepriecināt sevis apzināšanās savas darījumu dzīves lidojumā. Kopā ar ČAROĪTU ir svarīgi sevi paslavēt un atzīt savus talantus.

Magnētiskās vētras var izkliedēt uzmanību. Tiem, kuriem šodien grūti sakoncentrēties svarīgiem darbiem, lieti noderēs ČAROĪTS rotaslietās. Prāta spējas paaugstināsies, bet satraukums mazināsies. Savukārt tiem, kas strādā ar dokumentiem, ČAROĪTS palīdzēs nenogurdināt acis.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva