Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


22.decembra dienas akmens- AMETISTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- AMETISTS

Dienas enerģijas turpina testēt katra personīgo dzīves telpu. Turpinām atrasties savos burbuļos un aktīvi darboties apkārt notiekošajā. Un zinām, kur atrodamies kopējā dzīves laukā.

Mūsu burbuļi pat var saskarties, ja to apvalks ir izturīgs. Un jo izturīgāks apvalks, jo noteiktākas tā robežas, tātad arī vairāk tiek kropļots ārpus burbuļa esošais izplatījums. Tikai smalkākie kristāliskie veidotie burbuļi, kas gaismas caurausti, var apvienoties un iekļūt cits citā. Tādu burbuļu gaisma laistās visās krāsās.

Diena gribēs noskaidrot katra emocionālo stabilitāti. Emocionālo uzplaiksnījumu iespēja ir ļoti augsta. Taču kā mēs tajā jutīsimies, uz ko un kā reaģēsim?

decembris dzen uz priekšu lielā ātrumā, apkārt virpuļo dažādas un arī svešas enerģijas. Bet AMETISTS mierīgi atgriež pie sevis, savas iekšējās būtības burbulī, pašpietiekamībā un ticībā sev, saiknē ar garu un Dvēseli, savā brīnumainajā zināšanu Portālā un savā kosmiskajā neitralitātē.

Mīlestības pārdzimšana notiek AMETISTA neitralitātē katram savā burbulī. Vēl pavisam nedaudz palicis centrēties uz sevi un nobriest. Drīz mēs visi no saviem burbuļiem izvelsimies lielajā dzīvē, iejuksim daudzkrāsainās pieredzēs un atziņās, lai dotos uz priekšu jaunajās enerģijas plūsmās svinēt mīlestības pārdzimšanu.

Ja AMETISTS liek jums garlaikoties un skumt, tad tas ir signāls, ka tiešām nedaudz jāpavārās savā sulā, jāiepazīst sevi no jauna.... jāiemācās izklaidēties patstāvīgi un jāizbūvē vertikāle, kas ved pie Gara.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva