Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


22.novembra dienas akmens- SAFĪRS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- SAFĪRS

Dienas enerģijas var uznest jūsu garu vēl nebijušos augstumos caur sevis apzināšanos dzīves lidojumā. Zilais SAFĪRS stars palīdzēs nomierināt nervus un nesteigties, neitralizēs bailes un atbalstīs ar viedu lēmumu. Ak, ir jāatbilst SAFĪRA izturībai un gatavībai saņemt tā balvas. Neiegrimstiet sīkumos un neiedzīvojieties stresā šodien.

Sevis apzināšanās lidojumā trenē spēku, lai būtu drosme pieņemt izaicinājumus. Lidojums- tā jau ir pacelšanās virs situācijas, augstāk par sava parastā stāvokļa vibrācijām. Tāpēc gudri lēmumi ir nodrošināti.

Bet gudrība šodien būs nepieciešama! Emocionāli mentālais plāns var pieprasīt jaunu organizējošu motivāciju. Nenorakstiet visu uz magnētiskajām vētrām, uzņemieties atbildību un rīkojieties gudri. SAFĪRS būs labs palīgs.

Vīrieši un sievietes risinās kaut ko liktenīgi svarīgu kopīgai sevis apzināšanai. Varbūt aizies katrs uz savu pusi, lai pēc tam skumtu un ilgotos viens pēc otra, bet varbūt arī pieņems gudrus lēmumus jaunām iniciatīvām. SAFĪRS palīdzēs visu atrisināt bez liekām kaislībām, ar vēsu prātu.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva