Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


22.septembra dienas akmens- ROZĀ KVARCS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēka iekšienē nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- ROZĀ KVARCS

ROZĀ KVARCS ir sirdsmiera, pieņemšanas, piedošanas, prieka un mūžīgās jaunības akmens. Piefiksēt šodien sevī totālu līdzsvaru un mīlestību kopā ar ROZĀ KVARCU ir viegli. Ar šo akmeni vienmēr ir vienkārši, bet šodien jo īpaši.

Diena vienāda ar nakti un ziemeļu puslode ir līdzsvarā ar dienvidu puslodi. vVisa zemeslode ir līdzsvara stāvoklī. Cilvēks- tā arī ir planēta. Arī mēs katrs šodien varam atrasties līdzsvarā.

Turiet apzināti šo dienu harmonijā. Neļaujiet nevienam izsist sevi no līdzsvara.

Šodien noskaidrosies daudzas lietas. Laba diena attiecību dziedināšanai un atveseļošanai. Palikšana uz brīdi līdzsvarā ļaus izdarīt viedus secinājumus un pieņemt līdzsvarotus lēmumus.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva