Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


21.oktobra dienas akmens- LABRADORS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- LABRADORS

Kas netika galā ar smaragdu, tam palīdzēs LABRADORS.

Sāpīgās vietas var zaigot kā salūts, turieties pie LABRADORA, bet smaragdu novietojiet acu priekšā.

Ātrā emocionālā labradora palīdzība vajadzīga, lai nepakļautos svešām provokācijām un maldiem, lai nebūtu atkarīgs no citu garastāvokļa, lai zinātu savu stabilo vibrāciju un vietu izplatījumā.

Ūdens procedūras būs noderīgas, lai atslābinātos. Stāstiet ūdenim savu noskaņojumu, tam nav nepieciešami citi cilvēki un svešas ausis. Daba, atkal labākais palīgs ir daba.

Paradoksāli, bet arī skaistā rudenī emocijas var būt pavisam drūmas. Pārkrāsojiet tās apzināti, meklējiet ceļus, lai tās uzlabotu vai vismaz padarītu neitrālas. Neapdzēsiet šodien visas sāpes un nenogaliniet tās uzreiz, vienkārši atstājiet pagaidām tās bez uzmanības. Ja kaut kas nesanāk ar pirmo reizi, nav vērts pie tā mocīties neskaitāmas reizes.

Ejiet uz turieni, kur izplatījums ir labāk sabalansēts. Ak, un nestāstiet nevienam par savām sāpēm, nebarojiet tās ar savām emocijām.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva