Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


21.septembra dienas akmens- BAZALTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēka iekšienē nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- BAZALTS

Vienkārši akmeņi ne sevišķi iejūsmina, vai ne? Taču tieši tie ved pa mūžības ceļu, jo tādam ceļam jābūt īpaši izturīgam- kā nekā arī pēcnācējiem pa to jāiet.

BAZALTS atrodams arī pie mums akmeņainajās jūras līča pludmalēs, tikai labi jāpameklē.

Bet enerģijas šodien dziedinošas un sildošas nesteidzīgā kustībā pa jauno ceļu kopā ar patīkamiem ceļabiedriem.

Sagaidu, ka daudzi šodien reāli paziņos par savām pārmaiņām. Tā ir sevis jauna apzināšanās un iespēja parunāties ar citiem no sirds. Kaut gan tas var arī iesaldēt kustību uz priekšu, mazināt steigu un baudīt jaunus piedzīvojumus, parādot šī brīža atrašanās vietu un aicinot visu izpētīt sīkāk.

Ceļš var piedāvāt pieturas punktu, kurā vērts uzkavēties. Jā, jā, zinu, ka darbdiena un tomēr... atrodiet laiku sev un dariet to kopā ar BAZALTU. Lai tas iezemē un apstiprina jaunumus projekta "Cilvēks"ceļā.

Vispār BAZALTAM jābūt katrā mājā- tas rada siltumu un atslābina.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva